DOLAR 32,3313 0.24%
EURO 35,0838 -0.15%
ALTIN 2.299,991,00
BITCOIN 22767660,56%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
6 gündür kayıp olan Sedanur için köylüler de seferber oldu

6 gündür kayıp olan Sedanur için köylüler de seferber oldu

ABONE OL
14:46 - 29 Kasım 2022 14:46
6 gündür kayıp olan Sedanur için köylüler de seferber oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Gazipaşa’da 6 gündür haber alınamayan Sedanur Uludağ’ı bulmak için başlatılan arama çalışmaları sona erdi. Sonuçsuz kalan çalışmaların ardından, Sedanur’un yakınları ve yaşadığı mahalledeki vatandaşlar, genç kızın son görüldüğü yerde arama çalışması başlattı.

Gazipaşa’da 24 Kasım Perşembe günü ortadan kaybolan ve bir daha haber alınamayan Sedanur Uludağ’ın (21) ailesi, kızlarının bulunması için kayıp başvurusunda bulunmuştu. Altıncı günde de haber alınamayan genç kızın, Koru Sahili’nde yalnız bir şekilde yürüdüğü anların bir iş yerinin güvenlik kameraları tarafından kaydedildiği ortaya çıkmıştı. Arama çalışmalarını Koru Sahili’nde yoğunlaştıran polis, jandarma, sahil güvenlik ve AFAD ekipleri, genç kızı bulmak için seferber olmuştu. Genç kızın şemsiyesinin bulunduğu alanda çalışmalarını sürdüren polis, jandarma, sahil güvenlik ve AFAD ekipleri, dalgıçlar ve özel eğitimli kadavra köpeklerinin katılımıyla arama faaliyeti gerçekleştirmişti.

Perşembe günü ortadan kaybolan ve izine rastlanamayan genç kızın bulunması için başlatılan arama çalışmaları sona erdi. Arama çalışmalarına katılan polis, jandarma, sahil güvenlik ve AFAD ekipleri bölgeden ayrıldı. Ekiplerin arama çalışmasını tamamlamasının ardından harekete geçen Sedanur’un yakınları ve Güneyköy Mahallesi sakinleri, 6 gündür haber alınamayan genç kızı bulmak için çalışma başlattı. Sabah saatlerinde Gazipaşa’da bulunan bir iş yerinde toplanan vatandaşlar, arama çalışması hakkında fikir alışverişinde bulunup, son görüldüğü Poyraz Limanı mevkiinde genç kızı aramaya başladı. Vatandaşların Koru Sahili’nin kayalık ve ormanlık alanlarındaki arama çalışmaları devam ediyor.

    Özkaya Sigorta

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.