DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20810192,44%
Antalya
18°

HAFİF YAĞMUR

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
AGC’den çağrı: Meclis kararları ilana çıksın

AGC’den çağrı: Meclis kararları ilana çıksın

ABONE OL
17:16 - 10 Aralık 2021 17:16
AGC’den çağrı: Meclis kararları ilana çıksın
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ ve yönetim kurulu üyeleri AGC Başkanı Gaye Coşkun’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. AGC Center’da misafirlerini yönetimi ile beraber ağırlayan AGC Başkanı Gaye Coşkun tebrikleri kabul etti. Ziyarette konuşan Karadağ, AGC’nin örnek bir seçim gerçekleştirdiğini söyledi.

Coşkun da, “Rekabet insana daha iyiyi aramayı da getiriyor. Rekabetin güzel tarafı bu. Daha iyi ene yapabiliriz? Üyeye daha fazla nasıl dokunabiliriz çabamız vardı. Bize görev verildi. Bundan sonraki süreçte derdimiz hem bu çabayı sürdürmek hem de bütün arkadaşlarla yol almak. Siyasilerden de destek taleplerimiz var. Medyada da hiçbir şey eskisi gibi değil. Bütün yaptığımız iş dövize endeksli. Kağıttan başlayan ciddi anlamda maliyet artışları ile karşı karşıyayız. Maliyetler artarken pazar genişledi mi? Reklam veren sayısı arttı mı? Bütçeniz nasıl gelişti diye sorun. Hiçbir şekilde artıya dönmedi. Eksiye döndü. Anadolu medyasının desteklenmesi gerekiyor. İnternet Medya Yasası’nın bir an önce çıkması gerekiyor. Önümüzdeki en önemli engellerden birisi bu. Yerel medyanın desteklenmesi amacıyla birtakım istihdam teşviklerine ihtiyacımız var. Belediye Meclis kararlarının özetle yerel gazetelerimizde yayınlanmasını istiyoruz. Bu yasal altyapısı olan bir çalışma. Bunu Basın İlan Kurumu tanıyor. Alanya be Antalya Büyükşehir Belediyelerinden bunu istiyoruz. İstanbul, İzmir’de olduğu gibi yerel gazetelerimizde meclis kararları yayınlansın istiyoruz.
Yerel medya  bağımsız kaynakları ile güçlendikçe basın da özgürleşecek.” dedi.
Alanya’nın sorunlarının ülkenin sorunlarından bağımsız olmadığını aktaran Karadağ da, internet üzerinden yayın yapan bazı kişilerin suiistimallerde bulunduğunu ifade etti. Karadağ, “Meclis kararlarının desteklenmesi kararında çok haklısınız. Basın kuruluşları ekonomik olarak gücünü elde ettiğinde bağımsız haber yapma imkanını elde ediyor” diye konuştu.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.