DOLAR 32,3141 0.19%
EURO 35,0862 -0.15%
ALTIN 2.277,470,01
BITCOIN 22753680,98%
Antalya
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
AK GENÇLİK’TEN 19 MAYIS MESAJI

AK GENÇLİK’TEN 19 MAYIS MESAJI

ABONE OL
11:56 - 18 Mayıs 2021 11:56
AK GENÇLİK’TEN 19 MAYIS MESAJI
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

AK Parti Alanya İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cemal Yeniacun, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Yeniacun mesajında, “Bizlere emanet edilen vatanımızı bütün güzellikleriyle, milli ve manevi zenginlikleriyle gelecek kuşaklara teslim etmek de biz gençlerin en başta gelen görev ve sorumluluğudur. Türk Milleti’nin tüm bireylerinin, birlik ve beraberlik duyguları içinde söz konusu görevi sonsuza kadar kararlılıkla yerine getireceğine inancımız tamdır” ifadelerini kullandı.

Başkan Cemal Yeniacun’un mesajı şöyle: “Millî mücadelenin başladığı tarih olan 19 Mayıs 1919, bir milletin uyanışının ve millet iradesine dayanan tam bağımsız bir devletin kurulmasının sembolü, Türkiye Cumhuriyeti’nin tarihindeki dönüm noktalarından biri, “Gençlik ve Spor Bayramı” dır.Gençlik, bir milletin geleceğidir. Gençlere değer veren, onları en iyi şekilde yetiştirerek, yarınlara hazırlayan milletler, geleceğe güvenle bakabilirler. Gençlere her zaman güvenen siyasette ve devletin yüksek kademelerinde her zaman gençlere görev vermekten kaçınmayan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan “ Büyük devletin evlatları büyük düşünecek. Gençler, size küçük düşünmek asla yakışmaz hep büyük düşüneceksiniz. Gençler bizim umudumuzdur, gençler bizim geleceğimizdir. 2053 vizyonunu gerçekleştirecek Fatih’ler, 2071 hayalini gerçekleştirecek Alparslan’lar inşallah sizlerin arasından çıkacaktır. Unutmayın gençler, sizler sadece ailenizin değil bu milletin istikbalisiniz. Tıpkı atalarımız gibi, tıpkı mirasını devraldığımız gibi sizlerde tarihin akışını değiştirecek yaştasınız.” sözleriyle gençliğe verdiği önemi ifade etmiştir.Bizlere emanet edilen vatanımızı bütün güzellikleriyle, milli ve manevi zenginlikleriyle gelecek kuşaklara teslim etmek de tüm gençlerimizin en başta gelen sorumluluğudur. Türk Milleti’nin tüm bireylerinin, birlik ve beraberlik duyguları içinde söz konusu görevi sonsuza kadar kararlılıkla yerine getireceğine inancımız tamdır. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve bu vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyor, genç kardeşlerimin bayramını kutluyorum.”

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.