DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2069865-2,30%
Antalya
21°

PARÇALI AZ BULUTLU

16:54

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
AK Parti Alanya’dan deprem bölgesine ziyaret

AK Parti Alanya’dan deprem bölgesine ziyaret

ABONE OL
18:53 - 7 Mart 2023 18:53
AK Parti Alanya’dan deprem bölgesine ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

AK Parti Alanya İlçe Başkanı Toklu ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen bölgeleri ziyaret ederek vatandaşların acılarını paylaştı, her zaman yanlarında olduklarını ifade etti.

6 Şubat sabahı Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 11 ilde etkili olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler sonrasında devlet yetkilerinin, kurumların, sivil toplum kuruluşlarının ve vatandaşın seferberliği ile depremin etkileri giderilmeye, bölgede yaralar sarılmaya başlandığını söyleyen AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mimar Mustafa Toklu, ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte deprem bölgesine gerçekleştirmiş oldukları ziyaretle oradaki vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletip canla, başla ve kararlılıkla sahada çalışma yürüten ekiplere de kolaylıklar diledi. Toklu “Mücadeleniz ve fedakarlığınız için teşekkür ediyoruz” dedi.
Toklu’nun son ziyaret durağı olan Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesi oldu. Burada çadır kentte kalan vatandaşları ziyaret eden Toklu, “Acılar paylaştıkça hafifler, hep bir arada olacağız. Devletimiz güçlüdür, her daim vatandaşının yanındadır. Bu afeti de devlet-millet el ele vererek aşacağız” ifadelerine yer verdi.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.