DOLAR 32,3765 0.17%
EURO 35,0190 -0.21%
ALTIN 2.324,800,24
BITCOIN 2258276-1,05%
Antalya
21°

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
AK Parti Avsallar Mahallesi’nde esnafın sorunlarını dinledi

AK Parti Avsallar Mahallesi’nde esnafın sorunlarını dinledi

ABONE OL
18:15 - 10 Aralık 2022 18:15
AK Parti Avsallar Mahallesi’nde esnafın sorunlarını dinledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

İl Başkanı Taş ve İlçe Başkanı Toklu Avsallar Mahallesi’nde esnaf ziyareti yaptı.

Adalet ve Kalkınma Partisi Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş ve Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı’nda gerçekleşen okul sorumlularının katıldığı toplantının ardından Avsallar Mahallesi’nde esnaf ziyareti gerçekleştirdiler. İl Başkanı Taş ve İlçe Başkanı Toklu, esnaf ve vatandaşlar ile yakın temas kurmaya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını iletmeye ve hükümetin eser ve hizmet politikasını anlatmaya devam ediyor. Esnafı iş yerlerinde ziyaret eden AK Parti heyeti, esnafın gönül sofralarına misafir olmayı sürdürüyor. Avsallar Mahallesinde güler yüzle ve samimiyetle karşılanan İl Başkanı Taş, İlçe Başkanı Toklu ve beraberindeki heyet çalışmalarını hız kesmeden devam ettiriyor.

Başkan Toklu esnaf ziyaretinin ardından yapmış olduğu açıklamada; “İl Başkanımız Sayın İbrahim Ethem Taş ve Teşkilatımızla beraber Avsallar Mahalle’mizde esnaf ziyareti gerçekleştirip, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını ilettik. Daima birlik, beraberlik ve el ele, omuz omuza çalışmaya önem veriyoruz.

Hem şehrimizi ve hem de ülkemizi kalkındıracak olan esnaflarımıza her zaman destek olmak boynumuzun borcudur. Ülkemizin kalkınmasında önemli rol oynayan esnafımızın şehir düzeninde ve ekonomiye katkıları oldukça büyük. Esnafımızın her talebi bizler için önemlidir. Ekip arkadaşlarımız ve komisyonlarımız aracılığıyla esnafımızın taleplerini sık sık dinliyoruz. Talepleri değerlendirip gerekli makam ve mevkilere iletiyor, çözüm odaklı çalışmalarımıza sürdürüyoruz.

Bizleri samimiyet ve güler yüzle karşılayan değerli esnafımıza teşekkürlerimizi iletiyor, hayırlı işler diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.