DOLAR 32,3429 0.27%
EURO 35,1426 0%
ALTIN 2.308,071,36
BITCOIN 22867632,58%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
AK PARTİ’DEN ÜYELERE KONGRE HEDİYESİ

AK PARTİ’DEN ÜYELERE KONGRE HEDİYESİ

ABONE OL
14:17 - 29 Ocak 2021 14:17
AK PARTİ’DEN ÜYELERE KONGRE HEDİYESİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Ak Parti Antalya İl Başkanı Avukat İbrahim Ethem Taş, önümüzdeki günlerde yapılacak ilk kongresi öncesi Ak Parti delegelerine çok özel bir hediye gönderdi. Ak Parti Alanya İlçe Teşkilatı’na ulaştırılan hediye paketleri, il kongresinde oy kullanacak delegelere tek tek ulaştırıldı. Hediye paketinde bir kahve fincanı, üzerinde Ak Parti’nin adı ve logosunun bulunduğu tabak ve bir de “İnandığımız yolda nice 40 yıllara” mesajıyla bir paket Türk kahvesi bulunuyor.

Ak Parti Antalya İl Başkanlığı’nın 7’nci olağan kongresi 1 Şubat Pazartesi günü yapılacak. Mevcut İl Başkanı avukat İbrahim Ethem Taş’ın tek aday olarak gireceği kongreye Cumhurbaşkanı Erdoğan video konferansla katılacak. Ak Parti İl Kongresi, 1 Şubat Pazartesi günü Antalya Kapalı Spor Salonu’nda saat 12.00’de yapılacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın video konferansla bağlanacağı kongreye mevcut İl Başkanı avukat İbrahim Ethem Taş tek aday olarak girecek. Başkan Taş’ın yönetim listesinde sürpriz isimlerin yer alması bekleniyor.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Bakan Çavuşoğlu, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Sosyal Politikilardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, Antalya milletvekilleri, 661 il delegesi ve 3 bin 600 davetlinin katılımıyla yapılacak kongre alanı, pandemi tedbirlerine uygun olarak hazırlandı. Salonda, maske, mesafe ve temizlik kurallarına titizlikle uyulacağı belirtildi.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.