DOLAR 32,3313 0.24%
EURO 35,0838 -0.15%
ALTIN 2.299,991,00
BITCOIN 22767660,56%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
AK Parti’den vefa örneği

AK Parti’den vefa örneği

ABONE OL
18:40 - 2 Eylül 2022 18:40
AK Parti’den vefa örneği
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

AK Parti MKYK Üyesi ve Antalya Milletvekili Mustafa Köse, Alanya’ya gelerek çeşitli temaslarda bulundu.

Milletvekili Köse önce AK Parti önceki dönem İlçe Başkanı Hüseyin Güney ve yönetimiyle düzenlenen kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. İlçe Başkanı Mustafa Toklu ile İlçe yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı kahvaltılı toplantıda MKYK Üyesi ve Antalya Milletvekili Köse, partililerle tekrar bir arada olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyerek, bugüne kadar AK Parti’ye yaptığı hizmetler için Güney ve yönetimine teşekkür etti.

MECEK VE GENCER’E TAZİYE ZİYARETİNDE BULUNDULAR

Milletvekili Köse ve beraberindekiler ardından AK Parti’nin emektarlarından Kerim Kılınç’ı iş yerinde ziyaret ederek bir araya geldi. İlçe Başkanı Toklu ve yönetiminin de eşlik ettiği Köse, daha sonra kayınpederi vefat eden önceki dönem İlçe Başkan Yardımcısı Yusuf Mecek ile babası vefat eden önceki dönem gençlik kolları başkanlarından Hüsnü Gencer’e taziye ziyaretinde bulundular.

İlçe Yönetim Kurulu üyesi Ömer Faruk Kadıoğlu’nu da yeni açtığı hukuk bürosunda Toklu ile birlikte ziyaret eden Köse, hayırlı olsun dileklerini iletti. Milletvekili Köse, son olarak parti binasında AK Parti İlçe Teşkilatı ana kademe, kadın kolları ve gençlik kolları ile istişare ve değerlendirme toplantısında bir araya gelecek. Köse akşam saatlerinde ise mevcut ilçe yönetimi ve önceki yönetim kurulu üyelerinin yer alacağı futbol maçına katılacak.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.