DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.490,560,26
BITCOIN 20728290,40%
Antalya
18°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Alanya’da Cuma Pazarı hangi bölgeye kurulmalı?

Alanya’da Cuma Pazarı hangi bölgeye kurulmalı?

ABONE OL
14:10 - 8 Ekim 2021 14:10
Alanya’da Cuma Pazarı hangi bölgeye kurulmalı?
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

HABER- YASEMİN KAYA 

Cuma Pazarı bölgesinde yapılacak Kapalı Otopark, Pazar Alanı Sinema ve Dijital Kütüphane Projesi nedeniyle bu hafta Cuma Pazarı esnafı son kez tezgahlarını kurdu. 2 yere taşınma seçeneği olan pazarcı esnafının bazıları Hacet bazıları ise Dinek bölgesine taşınmak istiyor.
Pazarcı esnafından Adem Bulut, pazarın cuma günü kurulması durumunda Hacet bölgesini istediklerini söyledi. Bulut, “Hacet Pazarı diğer pazarla birleştiği zaman daha güzel satış olur. Şehir merkezinde yaşayan müşteriler de pazarın şehir içinde olmasını istiyor. Uzak yerlere gitmek istemiyorlar. Pazar günü kurulan pazar daha uygun olur” dedi .

“DİNEK’TE PARK SORUNU OLMAZ”

Mustafa Arslan, “En güzeli Dinek. Çünkü Dinek bölgesi geniş. Gelen müşterinin park sorunu olmaz. Diğer türlü müşteriler park sorunu yaşayacak. D-400 Karayolu’ndan Dinek’e otobüs ve dolmuş kalkıyor. O nedenle en uygun yer Dinek” diye konuştu.

“ESNAF DA VATANDAŞ DA DİNEK TARAFTARI”

Ali Turap Taş ise, “Esnaf da vatandaş da Dinek taraftarı. Dinek tarafında pazar eksikliği olduğunu düşünüyorum. Vatandaşın pazar ihtiyaçlarını karşılayabileceğini en rahat yer o bölge diye düşünüyorum. Pazarcı esnafının da vatandaşın da fikri bu yönde” ifadelerini kullandı.

“HACET’TE PAZAR KURULMASI ÇOK MANTIKSIZ”

Abdullah Zorlu da, “Hacet zaten güncel pazar. Cuma günleri orada okul var. O nedenle orada pazar kurulması çok mantıksız. Dinek bölgesinde pazar kurulması en makul olacaktır” dedi.

“BURADAN KİM KALKIP DİNEK’E GİDECEK?”

Turgay Akkuş ise, “Birisi Dinek birisi Hacet bölgesi diyor. Dinek çok uzak bir bölge. Buradan kim kalkıp Dinek’e gidecek? O bölgenin vatandaşı belki gelip alışveriş yaparsa belki bir ihtimal ama Hacet’te olursa esnaf en azından daha rahat para kazanabilir diye düşünüyorum. Hepimiz burada sonucu bekliyoruz. Umarım Hacet olur” diye konuştu.

Öte yandan, Alanya Pazarcılar Odası Başkanı Hasan Yiğit, pazarcı esnafına tek tek uğrayarak Hacet veya Dinek bölgesini mi istediklerini sordu. Pazarcı esnafının hangi bölgeyi istediği kaydedildi.

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.