DOLAR 32,3892 0.2%
EURO 35,0708 -0.09%
ALTIN 2.325,390,27
BITCOIN 2265056-1,72%
Antalya
22°

AZ BULUTLU

19:29

AKŞAM'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
ALANYA AK PARTİ’DE DUYGULANDIRAN BULUŞMA

ALANYA AK PARTİ’DE DUYGULANDIRAN BULUŞMA

ABONE OL
15:28 - 3 Şubat 2021 15:28
ALANYA AK PARTİ’DE DUYGULANDIRAN BULUŞMA
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya’da SMA Tip 2 hastalığıyla mücadele eden ve tedavisi için yaklaşık 4 ayı kalan 1.5 yaşındaki Ahmet Çaltı’yı Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu ziyaret etti. 2 Ağustos 2019 yılında Alanya’da dünyaya gelen Ahmet Çaltı’yı Alanya SMA Tip 2 hastalığıyla tanıdı. Rahatsızlığı nedeniyle yaşıtlarının yaptığı hiçbir faaliyeti gerçekleştiremeyen ve yurt dışında yüzde 95’lik başarı oranı olan tedavisi için sadece 4 ayı kalan ve tedavisi için 25 milyon TL gereken Ahmet için ilçe genelinde çeşitli kampanyalar başlatılmıştı.

Dün gerçekleşen Alanya Belediyesi Meclis Toplantısı’nda da gündeme gelen konuyla ilgili olarak AK Parti Grup Sözcüsü Mehmet Ali Kiriş, Alanyalı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun konunun gündeme gelmeden haberi olduğunu, yasa ve kanunlar çerçevesinde çalışmaların yapıldığını belirtmişti. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ise bakanlığın koyduğu kurallar çerçevesinde Ahmet bebek için ellerinden geleni yapacaklarını belirtmişti.

Kaslarının daha fazla zayıflamaması için her gün fizik tedavi gören minik Ahmet bugün ailesiyle birlikte Ak Parti Alanya İlçe Teşkilatı Başkanı Mustafa Toklu’yu ziyaret etti. Başkan  Toklu, Ahmet’in ailesinden son durumu ve kampanyalar hakkında bilgi aldı. Toklu, sosyal medya üzerinden Ahmet ile paylaştığı fotoğrafına “Aslan Ahmet’im” notunu düştü.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.