DOLAR 32,3774 0.15%
EURO 34,9722 -0.32%
ALTIN 2.323,850,20
BITCOIN 22725440,89%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
ALANYA AK PARTİ’DEN ‘FİŞLEME’ TEPKİSİ

ALANYA AK PARTİ’DEN ‘FİŞLEME’ TEPKİSİ

ABONE OL
16:55 - 30 Nisan 2020 16:55
ALANYA AK PARTİ’DEN ‘FİŞLEME’ TEPKİSİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) İlçe Başkanı Mustafa Toklu, Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Hizmet Birimi’nde görevli olan personel hakkında fişleme raporları iddiasını köşe yazısında ortaya atan Kutay Media A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Alper Kutay’ın iddialarını gündeme getirerek CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ ile İyi Parti İlçe Başkanı Yücel Apaydın’a seslendi.

Toklu, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: Korona virüsü ile mücadele ettiğimiz bu zorlu günlerde, Ramazan Ayı’nın da başlaması ile birlikte, birlik beraberliğe en çok ihtiyacımız olduğu bir dönemi yaşıyoruz. Ama ne yazık ki bu dönemde orta çağın karanlık dönemlerinde şahit olunan, bu cehalet dönemindeki bir uygulama olan cadı avının bugün Alanya’da da yapılmak istendiğini maalesef duymaktayız ve gözlemlemekteyiz.

Dün bir basın kuruluşunda çıkan haberlerde de gördüğümüz gibi ve geçtiğimiz günlerde bazı Büyükşehir Belediyesi Alanya Hizmet Birimi çalışanı arkadaşlarımızın da bu mübarek Ramazan Ayı’nda farklı ilçelere aktarılmasıyla mobbing sistemi uygulanmasını üzüntüyle karşılıyoruz. Millet İttifakı üyesi Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Parti’nin ortaklaşa Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine getirdiği Muhittin Böcek’in Alanya’da bir takım uygulamalar yapmak istediği, bu uygulamaları çok cehalet içerisinde, raporlayarak, fişleyerek, insanları ötekileştirerek yapmaya çalışıyor.

Bunların yanlış olduğunu düşünüyor ve bunlarla ilgili bir an önce açıklama yapılmasını istiyoruz. Bu raporlar nasıl gün yüzüne çıktı, bu raporlar kimler tarafından hazırlandı, bu raporlar doğruysa bundan sonraki sürecin çalışanlarımıza eziyet ederek, mobbing uygulayarak mı geçireceğini öğrenmek istiyoruz. Raporda görevine son verilmesi istenen personelin görevden alınma sebepleri olarak hangi gerekçelerin nasıl yazıldığını hiç değiştirmeden abartmadan ifade etmek istiyorum.

AKP militanı. Bu ifadeyi raporda maalesef gördük. Yine raporda orta çağ zihniyeti ile aciz insanların militan kelimesi anlamında bu cehaletten ötürü maalesef üzüntüyle karşılaşıyoruz. Kim tarafından yapıldı, nasıl yapıldı, bunları öğrenmek istiyoruz. Millet İttifakı temsilcilerinin de bu konuda açıklama yapmasını bekliyoruz. Benzer olayların sadece Alanya’da mı yoksa diğer ilçelerde de yapılıp yapılmadığını merak ediyoruz. Militan ifadesini terörist muamelesi olarak görüyoruz. Kutsal ayda insanların alın terleri ile emekleriyle uğraşıp evlerine götürdükleri iki parça pideyi kursaklarında bırakmak nasıl bir zihniyet. Biz bunu da anlamış değiliz.”

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.