DOLAR 32,3425 0.07%
EURO 35,0274 -0.2%
ALTIN 2.316,411,73
BITCOIN 22856412,93%
Antalya
21°

PARÇALI BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
ALANYA AK PARTİ’YE YOĞUN İLGİ

ALANYA AK PARTİ’YE YOĞUN İLGİ

ABONE OL
08:29 - 14 Eylül 2020 08:29
ALANYA AK PARTİ’YE YOĞUN İLGİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) İlçe Teşkilatı 19 Eylül’de gerçekleştireceği kongre için hazırlıklarını sürdürüyor. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun katılımı ile koronavirüs tedbirleri ile yapılacak kongreye sayılı günler kala Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu, 425 delegenin oy kullanacağı kongrede yeni yönetime girebilmek için birçok kişinin talepte bulunduğuna dikkati çekti.

“Her kesimi kucaklayacak bir liste olacak” diyen Toklu, taleplerden memnun kaldıklarını belirttiği açıklamasında, “Çeşitli meslek gruplarından ve şehrin çeşitli kademelerinden birçok yönetim kurulu adaylarımız var. Biz kendi oluşturduğumuz komisyonla da çarşaf listemizde bulunan isimlerdeki istişaremize devam ediyoruz. Partimize bu süreçte teveccühün fazla olması bizleri mutlu ediyor. En iyi listeyi oluşturmak için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

Listede kadınlara da ağırlık vereceklerini belirten Toklu, “Alanya’yı kucaklayan bir liste olacak. Her kesimden, her yaş grubundan, kadın üyelerimize önem vererek bir liste oluşturuyoruz. Alanya’yı kucaklayan, Alanya’nın her kesimi ile diyalogu kuvvetli kişilerden bir liste oluşturmaya çalışacağız” diye konuştu. Yeni oluşturulacak yönetim kurulu listesinde yapılacak değişimlerden de bahseden Toklu, “Mevcut yönetimden kurulu üyelerimiz de, yeni yönetim kurulu üyelerimizde olacak listemizde. Ama bu demek değildir ki, önceki yönetim kurulu üyelerimizle irtibatı keseceğiz. Tam aksine, önceki yönetim kurulumuzun da işbirliği içinde ekibi geniş tutarak, çalışmalara devam edeceğiz. İnşallah en iyi listeyi oluşturmak için de uzunca süredir çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Her zaman olduğu gibi yeni dönemde de Alanya için ve parti için çalışacaklarını vurgulayan Toklu, “Biz partimizin ileriye güçlü bir şekilde taşınması için daha güçlü bir ekip oluşturarak, var gücümüzle çalışacağız. Önceliklerimiz belli. Alanya ve partimizin şahlanması için her zaman olduğu gibi çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.