DOLAR 32,3305 0.24%
EURO 35,0657 -0.21%
ALTIN 2.281,690,20
BITCOIN 22849361,61%
Antalya
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Alanya ALTSO’da yaprak dökümü I GENEL SEKRETER AYRILDI

Alanya ALTSO’da yaprak dökümü I GENEL SEKRETER AYRILDI

ABONE OL
07:24 - 18 Ocak 2023 07:24
Alanya ALTSO’da yaprak dökümü I GENEL SEKRETER AYRILDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) dün haftalık olağan yönetim kurulu toplantısını yaptı. Toplantının ardından Başkan Eray Erdem, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Genel Sekreter Erhan Akman’la yollarını ayırdıklarını duyurdu.

Alanya’nın en büyük sivil toplum kuruluşlarından birisi olan Alanya Ticaret ve Sanayi Odası’nda (ALTSO) çalışan Genel Sekreter Erhan Akman, şok bir kararla odadan ayrıldı. 1991 – 2013 yılları arasında odanın 1’inci Genel Sekreteri Servet Ünlü’nün ayrılmasının ardından yerine gelen 2’nci Genel Sekreter Erhan Akman’a oda yönetimi tarafından “güle güle” denildi.

2003 yılında Alanya Ticaret ve Sanayi Odası’na personel olarak başlayan Akman, görevi bırakan Genel Sekreter Ünlü’nün ayrılışının ardından, disiplinli ve başarılı çalışmasıyla 2013 yılında ALTSO’ya Genel Sekreter olarak atanmıştı.

ALTSO Başkanı Eray Erdem, dün yapılan haftalık olağan yönetim kurulu toplantı sonrası yaptığı açıklamada; “Toplantımızda kendisine yeni bir yol haritası çizmek istediğini söyleyerek görevinden affını isteyen Genel Sekreterimiz Erhan Akman’a başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür plaketi takdim ettik. Genel Sekreterlik görevi boyunca azmi ve çalışkanlığıyla herkesin takdirini kazanan kısa süre içerisinde bizlerinde sevgisini kazanan Erhan kardeşime yeni
yaşamında sağlık ve mutluluklar dilerim” dedi.

ALTSO Başkanı Eray Erdem, geçtiğimiz günlerde konuk olduğu bir canlı yayın programında seçimi kazanmasının ardından tüm kadroyu değiştireceği yönündeki iddialara “Bu beni üzdü. İki sebepten üzdü. Birincisi ben hayata öyle bakan bir insan değilim. İkincisi orada çalışan bir insanla benim nasıl bir sorunum olabilir ki? Çoğu da daha önceden tanıdığım insanlar. Çaylarını içtiğim insanlar. Bu benim aklımın ucundan geçen bir konu değildi” diyerek yanıt verdi.

ALTSO Başkanı Erdem, personel performans değerlemesi yaptıklarını, herkesin başarılı olduğu alanda çalışmasına önem verdiklerini ifade ederek “İşini yapan, liyakat sahibi herkesin sonuna kadar burada duracağına ben taahhüt getirdim. Hatta ilk iş olarak personelle toplantı yaptım ve ‘Ben dört yıllığına buradayım, sizler 25 senedir buradasınız’ dedim” diye konuştu.

Öte yandan 20 yıldır ALTSO çatısı altında başarılı bir şekilde görev yapan, bilgi birikimli, becerikli ve nitelikli özelliklere sahip Genel Sekreter Erhan Akman’ın şok ayrılışının altında yatan sebebin mobbing olduğu iddia ediliyor. Bu uygulama ALTSO yeni yönetiminin, Genel Sekreterlik vasfı olmayan bazı oda personeline yapılan ayrıcalıklar olduğu ortaya atılıyor.

    Özkaya Sigorta

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.