DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2069710-1,73%
Antalya
18°

HAFİF YAĞMUR

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
‘ALANYA BAHÇEŞEHİR KOLEJİ’NE HACİZ İDDİASI DOĞRU’

‘ALANYA BAHÇEŞEHİR KOLEJİ’NE HACİZ İDDİASI DOĞRU’

ABONE OL
23:32 - 29 Haziran 2020 23:32
‘ALANYA BAHÇEŞEHİR KOLEJİ’NE HACİZ İDDİASI DOĞRU’
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Bahçeşehir Eğitim Kurumları Kurucusu, duayen eğitimci Enver Yücel, Alanya Bahçeşehir Koleji hakkında ortaya atılan iddialara yanıt verdi. Bir önceki yönetim döneminden kalma 20 milyon TL borcu ödediklerini söyleyen Enver Yücel, “Halen de ödüyoruz. Borç bitmiyor. Bakkalından fırıncısına, öğretmeninden SGK’sına her yere borç oluşmuş” dedi. Enver Yücel, Alanya Bahçeşehir Koleji’nin mevcut yerinden taşınacağını da doğruladı. Yücel, “Her şey iyi gidiyorken biz neden okula el koyalım. Hayatta her şey olabilir. Ekonomik şartlar oluşmamıştır, biz de el koymuşuzdur. Ben okulun kurucusu Cihan Baba’yı da, Burcu Baba’yı da, babaları Hüseyin Baba’yı da severim” diye konuştu.

Bahçeşehir Alanya Koleji’nin neden taşındığı konusuna açıklık getiren Enver Yücel, “Kişisel bir mesele değil. Ben 40 küsur yıldır eğitim işletmeciliği yapıyorum. 40 saniye öğretmenimin ücretini geciktirmedim. Hayatta en büyük korkum ‘maaşları ödeyemezsem ne olur?’ kaygısı oldu. Eğer siz öğretmeninizi rahat ve huzurlu bir şekilde tutamazsanız, orada eğitim olmaz. Huzur olmaz. Biz hiçbir zaman Franchise olmadık. Ekonomik sıkıntılar olabilir. Problemler olabilir. Bunu Alanya’daki velilerimiz biliyor. Ama biz yine dayandık. En sonunda da artık burayı devralmak zorunda kaldık. Yoksa okul gayet güzel gidiyorken niye borç ödeyelim. Bizim markamızdan başka gücümüz yok. Artık Alanya’da Bahçeşehir Koleji franchise değildir. Bahçeşehir Koleji artık daha iyi olacak” dedi.

Enver Yücel, pandemi sürecinde çocukları okula gitmeyen velilerin ödediği paraları geri istemesinin anlamsız olduğunu söyleyerek, “Böyle bir dünya yok. ‘Ben hizmet satın aldım, almadım’ anlayışı ile eğitim olmaz. Okul açık olsa çocuk bir gün okula gelmese onun parasını da mı vereceğiz? Ben sadece Alanya’da değil, başka şehirlerdeki okullardaki 10 bin öğrenci velisiyle aynı konuşmayı yaptım. Mesela mağazadan kıyafet alsanız, sonra mağazaya gidip ‘Ben sizden elbise aldım ama 2 aydır giymiyorum, parasını iade edin’ diyebilirler mi? Böyle saçma bir şey olamaz” diye konuştu.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.