Alanya’da bir barda çıkan kavgada Azerbaycan uyruklu barmen M.M. tarafından kırık cam şişeyle ağır yaralanan Türk barmen M.A., tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
Alanya’da bir barda çalışan Azerbaycan uyruklu M.M. ile başka bir barda çalışan Türk barmen M.A. arasında çıkan kavga ölümle sonuçlandı. Edinilen bilgiye göre, tartışmanın büyümesi üzerine M.M., yerden aldığı kırık cam şişe parçasıyla M.A.’yı boynundan ağır yaraladı.
Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılan M.A., yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olayın ardından gözaltına alınan Azerbaycan uyruklu M.M., emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi.
M.M.’nin mahkemedeki ifadesinde, M.A.’nın kendisine küfür ettiğini ve kırık cam şişeyle üzerine geldiğini iddia ettiği öğrenildi. Kendi savunmasında, yerde bulduğu kırık cam şişeyi savurduğunu ancak M.A.’yı bilerek ya da isteyerek boynundan yaralamadığını belirtti ve pişman olduğunu dile getirdi.
ASAYİŞ
15 Temmuz 2025ASAYİŞ
15 Temmuz 2025MANŞET
15 Temmuz 2025ASAYİŞ
15 Temmuz 2025EKONOMİ
15 Temmuz 2025ASAYİŞ
15 Temmuz 2025ASAYİŞ
15 Temmuz 2025