DOLAR 32,4752 -0.21%
EURO 34,9784 0.35%
ALTIN 2.435,280,51
BITCOIN 21024430,89%
Antalya
22°

PARÇALI BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Alanya Beko Sabaş Ailesi yıl sonu etkinliğinde buluştu I FOTO GALERİ

Alanya Beko Sabaş Ailesi yıl sonu etkinliğinde buluştu I FOTO GALERİ

ABONE OL
19:44 - 27 Aralık 2021 19:44
Alanya Beko Sabaş Ailesi yıl sonu etkinliğinde buluştu I FOTO GALERİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Bünyesinde Beko, Kelebek, İstikbal, Elexus Halı, Woolknot Halı, Sanat Halı, Porland, Schafer, Otello, Mikasa Moor, Gül Güler ve Kumbahçe gibi sektörün önde gelen markalarını bulunduran Alanya Sabaş Home mağazaları, geleneksel hale gelen 2021 yıl sonu kutlamasını, şirket ortakları Rauf, Kerim ve Raşit Sadullahoğlu ve eşlerinin ev sahipliğinde gerçekleştirdi.

Geleneksel yıl sonu etkinliğine; Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO9 Başkanı Mehmet Şahin, Beko Türkiye Direktörü Burak Bilgisel, Beko İzmir Şube Müdürü Hakan Aydınlı, Beko Antalya Bölge Müdürü Ahmet İçyer ve ekibi, Kelebek Mobilya Pazarlama Müdürü Emrah Er ve ekibi, Schafer Bölge Müdürü Mehmet Yıldız, Elexus ve Sanat Halı Bölge Müdürü Mehmet Ayaz, Hatipoğlu Toptan Halıcılık’tan İlknur Hatipoğlu, Otello Türkiye Satış Pazarlama Müdürü Murat Yılmaz ve ekibi, Alanya Beko Sabaş firması çalışanları ve aileleri katıldı.

Gecede bir konuşma yapan Kerim Sadullahoğlu, “Şirketimizin en büyük gururu, sizin gibi hayallerimizi hayal eden ve bunu gerçekleştirmemize yardımcı olan profesyonellerden oluşan bir ekibe sahip olmak. Sonuç odaklı, hedefe yürüme becerisi yüksek bir ekip olduğunda hiç bir şey imkansız değildir. Elde ettiğimiz tüm başarı ekip çalışmasının sonucudur. Çünkü ekibimizdeki her birey, kendi rolünü başarıyla yerine getirmiştir. Başarımız kolektif bir başarıdır. Çünkü herkesin kendi işine adadığını ve hayallerimizi gerçekleştirmek için ellerinden geleni fazlasıyla yaptığını bizler her saat, her gün, her ay görebiliyoruz. Her birinizi teker teker kutlar, kardeşler olarak hepinize teşekkür ederiz” dedi.

ALTSO Başkanı Mehmet Şahin ile Beko Türkiye Direktörü Burak Bilgisel de yaptıkları konuşmalarda, hem Alanya’ya önemli bir marka kazandırarak istihdam yaratan Sadullahoğlu kardeşleri, hem de bu başarıda büyük pay sahibi olan ekibini tebrik ettiler. Etkinlikte ayrıca geceye katılanlara çeşitli hediyeler verildi, firmada 5. ve 10. yılını dolduran personele plaket takdim edildi. Cikcilli Barbecue Restoran’daki etkinliğin finalinde Alanya’nın ünlü sesi Ranya sahne alarak muhteşem performansıyla katılımcılara unutulmaz bir akşam yaşattı.

    Özkaya Sigorta

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.