DOLAR 32,5996 0.37%
EURO 34,8348 0.27%
ALTIN 2.497,370,54
BITCOIN 21159535,71%
Antalya
21°

PARÇALI BULUTLU

16:52

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Alanya Belediye Meclis Üyesi bir kez daha şoke etti

Alanya Belediye Meclis Üyesi bir kez daha şoke etti

ABONE OL
20:04 - 15 Eylül 2022 20:04
Alanya Belediye Meclis Üyesi bir kez daha şoke etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Daha önce yaptığı birçok usulsüzlükle gündeme gelen Alanya Belediyesi meclis üyesi bu kez de oteline ruhsatsız ek bina yapınca dikkatleri üzerine çekti. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in meclis üyesinin yaptığı kaçak yapıya nasıl karşılık vereceği merak konusu oldu.

Alanya’da geçtiğimiz yıllarda denizin ortasına yaptığı villa ile gündeme gelen Alanya Belediyesi’nin turizmci meclis üyesi, bu kez de oteline yaptığı kaçak ruhsatsız ek bina ile gündem oldu. Meclis üyesi geçtiğimiz aylarda Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerince 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu’nun 157 ve 158’nci maddeleri sebebiyle “Dolandırıcılık Suçu Cezası” şüphesiyle Alanya polisi tarafından gözaltına alınmıştı. Göz altı süreci tamamlanan meclis üyesi Alanya Adliyesi’ne getirilmiş çıkarıldığı mahkemece serbest bırakılmıştı.

KANUNLARI HİÇE SAYIYOR

Meclis üyesi bu kez de 5 yıldızlı otelinin hemen yanına belediyeden izin almadan kaçak personel lojmanı inşaatına başladı. Çevresine “Ben Alanya belediye meclis üyesiyim. Belediye Başkanı bana bir şey yapamaz” diyerek kendisinin dokunulmaz olduğunu iddia etti. Usulsüz ve kaçak inşaat yapan, hem suçlu hem güçlü meclis üyesini çevre sakinleri önce Alanya Belediyesi, ardından da CİMER’e şikayet ettiler. Kendisini belediyeden üstün gören bu meclis üyesine Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in nasıl bir ceza keseceği ise merak konusu oldu. Daha önce yaptığı birçok usulsüzlükle gündeme gelen Alanya Belediyesi meclis üyesi bu kez de oteline ruhsatsız ek bina yapınca dikkatleri üzerine çekti. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in meclis üyesinin yaptığı kaçak yapıya nasıl karşılık vereceği merak konusu oldu.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.