DOLAR 32,5795 0.27%
EURO 34,7663 -0.03%
ALTIN 2.491,770,31
BITCOIN 20642953,77%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Alanya Belediye Meclisi’nin gündeminde Büyükşehir’in yatırımları vardı

Alanya Belediye Meclisi’nin gündeminde Büyükşehir’in yatırımları vardı

ABONE OL
17:30 - 4 Nisan 2023 17:30
Alanya Belediye Meclisi’nin gündeminde Büyükşehir’in yatırımları vardı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya Belediye Meclisi’nin nisan toplantısında Alanya Belediye Başkanlığı’nın 1 yıllık faaliyet raporu oylandı. Faaliyet raporu oylamasında CHP’li Demirci ve İYİ Partili Zavlak, destekledikleri faaliyetlerin yanı sıra eksik gördükleri çalışmaları dile getirdi. Başkan Yücel’in ise Büyükşehir Belediyesi’nin Alanya’da bir temel dahi atmadığını belirttiği mecliste Büyükşehir yatırımları uzun süre tartışıldı.

Alanya Belediyesi’nin Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel başkanlığında gerçekleştirildi. Meclise mazeret bildirerek MHP’den Kerin Ertekin, Adem Er, Kerim Aydoğan; CHP’den Serkan Salvur katılmadı. Grup sözcüleri ve Başkan Yücel’in konuşmasının ardından mecliste gündem maddelerine geçildi.

FAALİYET RAPORU KABUL EDİLDİ

Mecliste 5393 sayılı Belediye Kanununun 56. maddesi gereğince, Alanya Belediye Başkanlığı’nın 1 Ocak 31 Aralık 2022 tarihlerini içeren faaliyet raporu müzakere edildi. Faaliyet Raporu’nun sunumu ve oylanması sırasında meclise Başkan Yücel yerine meclisin en yaşlı üyesi MHP’li Ali Şahin başkanlık yaptı. Mecliste grup sözcülerinin çeşitli eleştiri ve öneride bulunduğu faaliyet raporu CHP’den Erkan Demirci, Nazmi Zavlak, Hüseyin Yaman’ın çekimser oyuna karşılık oy çokluğu ile kabul edildi.

BÜYÜKŞEHİR POLEMİĞİ YAŞANDI

CHP’li Erkan Demirci ve İYİ Partili Hacı Mevlüt Zavlak’ın faaliyet raporunun bazı noktalarına karşı eleştirilerine yanıt veren Başkan Yücel, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Alanya’da bir temel dahi atmadığını belirtirken MHP’li Meclis Üyeleri Kayhan Balta, Fevzi Alaettinoğlu, Tunahan Kasapoğlu, Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlanması beklenen yatırımların fotoğraflarının yer aldığı dövizleri gösterdi.

YÜCEL: “SİZ NE YAPTINIZ? DİYE SORARLAR”

Yücel, “Tenkitler, eleştiriler güzel şeylerdir. Ama bir de insana sorarlar, sen ne yaptın diye? Sene 2014’ten beri çok şükür bu koltuğu layıkıyla taşıdığıma inanıyorum. Gönül isterdi ki 4 yılda bizi eleştiren arkadaşlar, bir günde bir temel atma için bizi çağırsınlar. Sormazlar mı ulaşımın kimde olduğunu? 3 zabıta ile bir şehri yönetmeye çalıştığınızı. Nerede ulaşıma destek verdiniz. Neye destek verdiniz? Biraz da biz soralım?” diyerek tepkisini gösterdi. Büyükşehir yatırımları ile ilgili uzun süre polemik yaşanırken Demirci ve Zavlak ise “Büyükşehir faaliyetlerini Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi’inde tartışılması gerektiğini söylediler.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.