DOLAR 32,3489 0.27%
EURO 35,1604 0.04%
ALTIN 2.308,681,38
BITCOIN 22908352,70%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Alanya Belediyesi batı yaylalarına el attı

Alanya Belediyesi batı yaylalarına el attı

ABONE OL
13:22 - 30 Eylül 2022 13:22
Alanya Belediyesi batı yaylalarına el attı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, batı yaylaları ziyaretinde yayla sakinlerinden gelen taleplerini tek tek yerine getirdi ve verdiği sözleri kısa sürede gerçekleştirdi. Payallar Yaylası’ndan başlanan 22 kilometrelik yayla yolunda asfalt çalışmaları tamamlandı. Batı yaylalarında 17 yeni çardak ve ihtiyaç olan bölgelerde su deposu hizmete açıldı. Başkan Yücel, Eğrigöl Yaylası’nda da yayla sakinlerinin en büyük talebi olan sağlık ocağı inşaatının devam ettiğini ve 2023 yaz sezonunda hizmete açılacağının müjdesini verdi.

Alanya’da merkezden kırsala kadar aynı standartta hizmet vermek için Alanya Belediyesi’nin tüm imkanlarını seferber eden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, batı yaylaları için söz verdiği 22 kilometrelik asfalt çalışmasını tamamladı. Payallar Yaylası’ndan başlayan asfalt çalışmasının yanı sıra Alanya Belediyesi ekipleri, vatandaşların talepleri doğrultusunda 17 yeni çardak ve 3 mahalleye de yeni su depoları yaparak halkın hizmetine sundu.

TÜM ULAŞIM AĞI BAKIMDAN GEÇTİ

Yenice Mahallesi’nde çalışmalarına devam eden Alanya Belediyesi ekipleri, Burçaklar, Gözübüyük, Sirge ve Seyircek yaylalarını asfalt yola kavuşturdu. Payallar yaylasından başlayan asfalt çalışmaları ise Orhan, Soğukpınar, Karamanlar, Güney mahallelerinin yaylalarına uzandı.

Toplamda 22 kilometrelik asfaltlama çalışması yapılırken, birçok mahalle ve yaylanın yol bakım ve onarım çalışmaları da tamamlandı. Yapılan asfaltlama ve yol bakım çalışmaları sayesinde Gündoğmuş ve Manavgat yaylalarına giden yollar da bakım ve onarımdan geçmiş oldu.

VATANDAŞLARDAN YÜCEL’E TEŞEKKÜR

Göreve geldiği ilk yıllarda Avsallar, Payallar ve Eğrigöl yaylalarını asfaltla tanıştıran ve bölgenin ulaşım ağına çağ atlatan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e teşekkür eden vatandaşlar, asfalt çalışmalarının bir milat olduğunu belirtti. Vatandaşlar, “Başkanımız Adem Murat Yücel sayesinde kimsenin hayal bile edemediği hizmetleri aldık. Ne kadar teşekkür etsek azdır” diye konuştular.

YAYLA GEZİSİNİN ARDINDAN DÜĞMEYE BASTI

Geçtiğimiz yaz batı bölgesindeki yaylaları ziyaret eden Başkan Yücel ve ekibi, yaklaşık 20 yaylada vatandaşlarla bir araya gelmiş ve taleplerini dinlemişti. Belediye Başkanı Yücel, ziyaretin hemen ardından Söbüçimen, Eğrigöl, Payallar ve Avsallar yaylalarında yol düzenleme ve asfalt çalışması başlatmıştı.

‘KIRSALDAN MERKEZE HER YERDE AYNI STANDARDI YAŞATMAK İSTİYORUZ’

Söbüçimen Yaylası’nda kurulan şantiyeden batı yaylalarına hizmet veren Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Payallar Yaylası’ndan başlattığı asfalt çalışmalarını tamamladığını müjdeleyen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, kentin her noktasında aynı konforu sağlamak için çalıştıklarını ifade etti. Başkan Yücel, “İmkânlarımızı en iyi, en verimli şekilde değerlendirip tüm hizmetleri eksik olan bölgelere aktarmaya çalışıyoruz. Bütün bunlar halkımızın desteği ile oluyor. Bu imkânları en iyi şekilde değerlendirip tüm halkımıza ulaştırıyoruz. Şu an batı yaylaları için programa aldığımız 22 kilometre asfalt çalışmasını tamamladık. Ayrıca vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda 17 çardak ve yeni su depoları yaptık. Vatandaşlarımıza hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

‘BATI YAYLALARININ SAĞLIK ÜSSÜ EĞRİGÖL OLACAK’

Alanya Belediyesi, Çayarası Yaylası’nın ardından Alanya’nın batı yaylalarına da sağlık hizmetlerini götürüyor. Alanya’nın batı yaylalarının merkezi konumunda bulunan Eğrigöl Yaylası’nda sağlık ocağı yapımına başladı. Tüm imkanları barındıracak şekilde tasarlanan ve 280 metrekare alana inşa edilecek olan sağlık ocağı, 112 bekleme salonu, 2 adet doktor odası, 3 adet 112 hasta odası, 2 adet hasta odası, doktor muayene odası ve mutfaktan oluşacak.

‘GÜNDOĞMUŞ VE MANAVGAT YAYLALARINA DA HİZMET VERECEK’

Bu sağlık ocağının tamamlandığında Alanya’nın batı yaylası sakinlerinin yanı sıra Gündoğmuş ve Manavgat yaylalarının sakinlerine de sağlık hizmeti vereceğini söyleyen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Sağlık hizmetlerini de vatandaşımızın ayağına götürmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Alanya’mız ve Alanya halkımız hizmetlerin en iyisine layık. Elimizden gelenin fazlasını yapma gayretimiz aralıksız olarak sürecek. Tüm vatandaşlarımıza sağlık diliyoruz. Şimdiden halkımıza hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

    Özkaya Sigorta

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.