DOLAR 32,3305 0.24%
EURO 35,0980 -0.09%
ALTIN 2.295,300,80
BITCOIN 22763680,69%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Alanya Belediyesi sağlık çalışanlarını bu konserde buluşturdu

Alanya Belediyesi sağlık çalışanlarını bu konserde buluşturdu

ABONE OL
15:38 - 4 Kasım 2021 15:38
Alanya Belediyesi sağlık çalışanlarını bu konserde buluşturdu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, özellikle Covid-19 pandemisinde gösterdikleri özveri ve çabayla büyük takdir toplayan sağlık sektörü çalışanlarını Vefa ve Şükran Konseri’nde Cenk Eren konserinde buluşturdu.
Alanya Belediyesi tarafından düzenlenen Vefa ve Şükran Konseri’nde Alanya’da sağlık sektöründe çalışan sağlıkçılar biraraya geldi. Alanya Açık Hava Tiyatrosu’nda sağlık çalışanlarına özel düzenlenen Cenk Eren konserinde, sağlık emekçileri unutulmaz bir akşam geçirdi. Konsere sağlık çalışanlarının yanısıra Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Hüseyin Lakadamyalı, MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Yavuz Uysal ve Alanya Sağlık Turizmi Derneği yöneticileri katıldı.

BAŞHEKİM LAKADAMYALI’DAN TEŞEKKÜR

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Hüseyin Lakadamyalı açılış konuşmasını gerçekleştirirken Başkan Yücel ve ekibi başta olmak üzere konserde emeği geçenlere teşekkür ederek, meslektaşlarına özellikle Pandemi sürecinde gösterdikleri özverili çalışmaları için şükranlarını ilettiğini söyledi. Başhekim Lakadamyalı konuşmasının ardından Başkan Yücel’e teşekkür plaketi ve çiçek takdim etti.

CENK EREN EN GÜZEL ŞARKILARINI SAĞLIKÇILAR İÇİN SÖYLEDİ

Alanya Belediyesi’nce düzenlenen Vefa ve Şükran Konseri’nde sahne alan Cenk Eren, en güzel şarkılarını sağlık çalışanları için seslendirdi. Zaman zaman sahneden inen ve dinleyicilerin arasına karışan Eren, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyenleri de geri çevirmedi. Başkan Yücel, Başhekim Lakadamyalı ve Alanya Sağlık Turizmi Derneği tarafından unutulmaz konseri için şarkıcı Cenk Eren’e çeşitli hediyeler takdim edildi.

YÜCEL: “BU GECEYİ BİRAZ OLSUN DİNLENEBİLMENİZ İÇİN DÜZENLEDİK”

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, vefakar sağlık çalışanlarına gösterdikleri özverili çalışmalar için teşekkür ederek şöyle konuştu; “Pandemi döneminde büyük bir özveriyle, büyük bir fedakarlıkla, insanüstü bir gayretle çalışan siz sağlık çalışanlarımıza hepimiz teşekkür borçluyuz. Bu geceyi biraz dinlenebilmeniz, kendinize vakit ayırabilmeniz ve birlikte güzel bir akşam geçirebilmeniz için düzenledik. Sağlık çalışanlarımıza emekleri, gayretleri, fedakarlıkları için Alanya ve Alanya halkı adına en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum. Görevi başında vefat edenler başta olmak üzere, ebediyete uğurladığımız tüm sağlık çalışanlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.