DOLAR 32,6561 0.42%
EURO 34,8706 0.22%
ALTIN 2.491,670,30
BITCOIN 20762934,22%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Alanya Belediyesi’nde batıda iki koldan asfalt çalışması

Alanya Belediyesi’nde batıda iki koldan asfalt çalışması

ABONE OL
15:36 - 13 Temmuz 2021 15:36
Alanya Belediyesi’nde batıda iki koldan asfalt çalışması
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya Belediyesi’nin batı mahallelerinde eş zamanlı olarak 5 ayrı noktada başlattığı asfalt çalışmaları aralıksız devam ediyor. İki ayrı ekiple yürütülen çalışmalar Okurcalar ve Türkler Mahallesi’nde sürüyor.
Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, batı mahallelerinde eş zamanlı olarak 5 ayrı noktada başlattığı asfalt çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İki ayrı ekiple sürdürülen çalışmalar, Okurcalar İlifos Caddesi, Türkler Mahallesi’nde Kölehasanlı, Yanıklar, Almanlar ve Şahin Sokakta devam ediyor.

TÜRKLER MAHALLE MUHTARI ŞAHİN, “BAŞKANIMIZ SADECE SAHİLDE DEĞİL YAYLALARIMIZDA DA HİZMET VERİYOR”

Türkler Mahallesi’nde toplam 5 kilometre asfalt çalışması yapılacağını ifade eden Türkler Mahallesi Muhtarı Mehmet Şahin, “Başkanımız Adem Murat Yücel’e ilettiğimiz asfalt talebimiz şu an 4 bölgede yapılıyor. Sadece sahilde değil yaylalarımızda da Başkan Yücel’in hizmetlerini görüyoruz. Kendisine ve ekiplerine teşekkür ediyorum” dedi.

BAŞKAN YÜCEL: “HEM DOĞUDA HEM BATIDA PROGRAMA ALMIŞ OLDUĞUMUZ YOLLARI SEZON İÇERİSİNDE ASFALTLA BULUŞTURACAĞIZ”

Adım adım verdikleri sözleri yerine getirdiklerini belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “2021 sezonunda verdiğimiz sözlerin çok ilerisinde bir asfalt hizmetini vatandaşlarımızla buluşturmuş olacağız. Şu an batı bölgelerimizde iki ayrı ekiple asfalt çalışmamızı sürdürüyoruz. Doğu mahallelerimizde ise asfalta hazırlık çalışmaları hızlı bir şekilde sürüyor. Hem doğuda hem batıda programa almış olduğumuz asfalt çalışmamızı sezon içerisinde tamamlayacağız” dedi.

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.