DOLAR 32,3367 0.04%
EURO 35,0799 -0.14%
ALTIN 2.322,860,18
BITCOIN 22920672,75%
Antalya
21°

PARÇALI BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Alanya Belediyesi’nden Akseki’ye destek

Alanya Belediyesi’nden Akseki’ye destek

ABONE OL
10:17 - 24 Ocak 2022 10:17
Alanya Belediyesi’nden Akseki’ye destek
1

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Akseki’de kar nedeniyle kapanan yollarda birçok vatandaş mahsur kaldı. Alanya’daki onlarca bölgede çalışma yürüten ve olumsuz hava koşulları nedeniyle kapanan yolları açan Alanya Belediyesi, komşusu olan Akseki’ye de greyder ve personel yardımında bulundu.
Hafta sonu yağmur ve kar nedeniyle bölgede bir çok yol kapandı. Olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı bölgelerde heyelan oluşurken, su baskınları ve dere taşkınları nedeniyle Alanya Belediyesi ekipleri adeta taarruza geçti. Ekipler hummalı bir çalışma sonrası vatandaşları mağdur etmeyerek, tüm sorunları kısa süre içerisinde çözdüler.

KARLA MÜCADELE EKİBİNE DESTEK VERİLDİ

Alanya’nın komşusu Akseki’de de kar nedeniyle pek çok mahallenin yolu kapandı. Kar ve tipi nedeniyle kırsal mahallelerin yolları kapanırken, vatandaşlar evlerinde ve yollarda mahsur kaldılar. Akseki Belediyesi’nin oluşturduğu Karla Mücadele Ekibine Alanya Belediyesi destek verdi. 1 greyder ve personelleri ile Akseki Belediyesi’nin yardımına koşan Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, hem mahalle yollarının hem de Akseki merkez yolunun açılmasında büyük rol oynadılar.

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.