DOLAR 32,3229 0.22%
EURO 35,1198 -0.04%
ALTIN 2.301,361,06
BITCOIN 23041753,05%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

19:29

AKŞAM'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Alanya Belediyesi’nden Çimen Otel sakinlerine ceza

Alanya Belediyesi’nden Çimen Otel sakinlerine ceza

ABONE OL
14:16 - 24 Temmuz 2021 14:16
Alanya Belediyesi’nden Çimen Otel sakinlerine ceza
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, nüfus artışının yaşandığı kent genelinde denetimlerini sıklaştırdı. Parklar, refüjler ve banklarda yatarak geceyi geçirmeye çalışan tatilcilere müdahale eden ekipler, kamu düzenini bozanlara ise Kabahatler Kanunu’na göre ceza yazdı.

Bayram tatilini fırsat bilen tatilcilerin akın ettiği Alanya’da denetimlerini sıklaştıran Alanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri kent genelinde parklar, refüjler ve banklarda geceleyerek kötü görüntülere neden olan tatilcilere müdahale edip, kamu düzenini bozacak davranış sergileyenlere ise Kabahatler Kanunu’na göre ceza yazıyor.

Tatil döneminde özellikle yerli tatilcilerin otel veya pansiyonda kalmak yerine kamu alanı olan yeşil alanlarda ve banklarda uyumalarına ve bu alanları işgal etmelerine müsaade etmediklerini belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Sivil ekiplerimiz başta olmak üzere tüm kadrolarımızla bayramda da kent düzenini korumaya çalışıyoruz” diye konuştu.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya’da güven ve huzuru korumak için tüm belediye ekipleri olarak görev başında olduklarını söyledi. “Zabıta ekiplerimiz 24 saat görev başında” diyen Başkan Yücel, “Bayram tatili başından bu yana sokakta geceleyen tatilcilere uyarılarımızı sürekli yapıyoruz, ceza yazıyoruz fakat yine de olumsuz görüntülerle karşılaşıyoruz. Ekiplerimiz müdahale etmeye devam edecekler” dedi.

Başkan Adem Murat Yücel, Alanya’ya gelecek tatilcilere daha önceki açıklamalarında seslenişte bulunmuş, “Alanya’nın imajına gölge düşürecek davranışlara izin vermeyeceğiz. Yeşil alanlarda, refüjlerde ve banklarda uyuyanlara müsaade edilmeyecek. Tatilcilerimiz otel rezervasyonlarını yaptırıp gelsinler, sorun yaşamasınlar” demişti.

    Özkaya Sigorta

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.