DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2073557-2,30%
Antalya
21°

PARÇALI AZ BULUTLU

16:54

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
ALANYA BELEDİYESİ’NDEN DOĞUM GÜNÜ JESTİ

ALANYA BELEDİYESİ’NDEN DOĞUM GÜNÜ JESTİ

ABONE OL
19:23 - 7 Mayıs 2020 19:23
ALANYA BELEDİYESİ’NDEN DOĞUM GÜNÜ JESTİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, COVID-19 tedbirleri kapsamında alınan 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı nedeniyle 2 aydır evinden çıkamayan Gülter Adıgüzel’in doğum gününü kutladı.

Alanya Belediyesi, COVID-19 (Yeni Tip Koronavirüs) ile mücadelesini sürdürürken, bu süreçten etkilenen vatandaşlara da moral olmaya devam ediyor. 65 yaş kısıtlamasına takılan ve 2 aydır küçük torunu ile birlikte evden çıkamayan Gülter Adıgüzel adlı bir vatandaşın Çözüm Masası aracılığıyla bugün doğum günü olduğu bilgisini alan ekipler, Adıgüzel’e sürpriz yapmak için hemen harekete geçti. Alanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Adıgüzel’e sürpriz doğum günü düzenledi. Elinde pasta ve hediyelerle zabıta ekiplerini kapıda gören Adıgüzel, kısa süreli şaşkınlığın ardından büyük bir sevinç yaşadı.
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e ve ekiplere çok teşekkür eden Adıgüzel, “Sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır. Beni ve torunumu çok mutlu ettiniz. 2 aydır evimizden dışarıya adım atamadık. Bizlere çok moral oldu. Adem Başkanımızı çok seviyoruz, çok takdir ediyoruz. Başarılar diliyorum. Allah yolunuzu açık etsin” dedi. Zabıta ekipleri, Adıgüzel ve torununa Başkan Yücel tarafından gönderilen hediyeleri de takdim etti.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.