DOLAR 32,4798 0.03%
EURO 34,8483 0.19%
ALTIN 2.478,840,69
BITCOIN 2013058-2,96%
Antalya
19°

AZ BULUTLU

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Alanya Belediyesi’nden jet hizmet I O YOLA BANK KONULDU

Alanya Belediyesi’nden jet hizmet I O YOLA BANK KONULDU

ABONE OL
09:01 - 21 Aralık 2021 09:01
Alanya Belediyesi’nden jet hizmet I O YOLA BANK KONULDU
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Büyük Alanya’nın geçen hafta gündeme getirdiği “Deniz Feneri yoluna neden bank konulmuyor?” haberi üzerine harekete geçen Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, yola çok sayıda bank yerleştirdi.

Alanya İskelesi’nin ALİDAŞ firması tarafından 2002’de devletten 30 yıllığına kiralanmasının ardından Alanya İskelesi güvenlik gerekçesiyle yaya ulaşımına kapatılmış, ardından mendirek inşa edilince vatandaşlar İskele’de yürüme özlemini burada gidermişti. Bir önceki Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu ise mendirek üzerine bir deniz feneri yaptırarak şehrin görsel zenginliğini arttırmıştı.

Hem taşıt trafiğine kapalı olması hem de manzarası nedeniyle Alanya halkının yanı sıra yerleşik yabancılar ve tatile gelen vatandaşlar, yürüyüş ve spor amacıyla mendirek yolunu çok sık kullanmaya başlarken, orta yaş ve üzeri vatandaşlar, yürüyüş yaparken yorulduklarını, bu nedenle dinlenmek amacıyla mendirek üzerindeki deniz fenerine giden yol üzerine bank konulmasını istemişti. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e seslenen vatandaşlar, mendirek üzerine en az 3 veya 4 adet bank konulmasını talep etmiş, konuyu defalarca belediye görevlilerine sözlü olarak bildirdikleri halde hiçbir sonuç alınamadığını savunarak, “Adem Başkan buraya bank koyarsa bizden hayır duası alırlar” demişlerdi.

Büyük Alanya’da yer alan bu haberin ardından düğmeye basan Alanya Belediyesi, Deniz Feneri yolu üzerine çok sayıda bank koydu. İlk günden bankı kullanmaya başlayan ve bu hizmetten çok memnun kaldıklarını söyleyen vatandaşlar, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e, Park ve Bahçeler Müdürü Nazmi Uyar’a ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.

    Özkaya Sigorta

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.