DOLAR 32,3315 0.24%
EURO 35,0829 -0.15%
ALTIN 2.296,900,87
BITCOIN 22843340,81%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Alanya Belediyesi’nin araç filosu güçleniyor

Alanya Belediyesi’nin araç filosu güçleniyor

ABONE OL
16:17 - 13 Temmuz 2021 16:17
Alanya Belediyesi’nin araç filosu güçleniyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya Belediyesi’nin Batı bölgesindeki hizmetlerinde kullanılacak 2 adet yeni kepçe düzenlenen dua töreniyle hizmete başladı. Başkan Yücel, “Halkımızın ve muhtarlarımızın talepleri doğrultusunda 2 adet kepçeyi araç filomuza kazandırdık. Batı bölgemizde hizmetlerimiz katlanarak devam edecek” dedi.
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bünyesine yeni kazandırılan 2 adet kepçenin dua törenine katıldı. Avsallar Şantiyesi’nde düzenlenen törene Milliyetçi Hareket Partisi Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, Alanya Belediyesi icracı müdürlüklerden sorumlu Başkan Yardımcısı Özgür Karamut ile batı bölgesi muhtarları da katıldı.

“DEMİRTAŞ’TAN OKURCALAR’A KADAR UZANAN GENİŞ BİR HİZMET AĞIMIZ VAR”

Alanya’ya en iyi hizmeti getirmek için kadro olarak da araç filosu olarak da güçlü bir yapı oluşturduklarını belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Doğuda Demirtaş’tan Batıda Okurcalar’a kadar uzanan geniş hizmet ağımızı verimli hale getirmek ve doğru yatırımları ulaştırabilmek adına durmadan çalışıyoruz. Bu amaçla bünyemize yeni kattığımız kepçelerimizin bölgemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.