DOLAR 32,3890 0.21%
EURO 35,0619 -0.09%
ALTIN 2.324,800,24
BITCOIN 2268902-1,63%
Antalya
22°

AZ BULUTLU

19:29

AKŞAM'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
ALANYA BELEDİYESİ’NİN ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

ALANYA BELEDİYESİ’NİN ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

ABONE OL
10:09 - 7 Şubat 2021 10:09
ALANYA BELEDİYESİ’NİN ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Oba Mahallesi’nde 3 kilometrelik alanda, 6 bin metrekare kaldırım çalışmasına başladı.

Alanya Belediyesi, her geçen gün artan nüfus yoğunluğuyla dikkat çeken Oba Mahallesi’nde alt ve üst yapı çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bölgedeki trafik yoğunluğunu azaltmak için bağlantı yolları açan ve asfalt çalışmalarını sürdüren ekipler, bir yandan da yaya güvenliğini sağlamak amacıyla kaldırım çalışmalarına devam ediyor.

3 KİLOMETRELİK KESİNTİSİZ KALDIRIM YAPILIYOR

Oba Mahallesi Fidanlık Caddesi ve Hatipoğlu Caddesi arasında başlayan çalışmalar neticesinde 6 bin metrekarelik kaldırım yapılacağı açıklandı. Yeni yapılan çevre yolu kavşağından itibaren başlayacak kaldırım, Oba ek hizmet binası kavşağına kadar devam edecek.

KARAMUT: “ALANYA GENELİNDE ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR”

Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nden sorumlu Başkan Yardımcısı Özgür Karamut yaptığı açıklamada, Alanya’nın dört bir yanında hummalı çalışmalar gerçekleştirdiklerini vurgulayarak şöyle konuştu; “Alanya Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel’in öncülüğünde ekiplerimizle birlikte aralıksız çalışmalarımıza devam ediyoruz. Alanya’nın dört bir yanında asfalt, yol açma, alt ve üst yapı çalışmalarımız devam ediyor. Son olarak Oba Mahallesi’nde başlattığımız 6 bin metrekarelik kaldırım çalışmasıyla bölgenin hem yaya güvenliğini hem de ulaşım konforunu arttırmayı hedefliyoruz.” dedi.

Başkan Yardımcısı Karamut yoğun şekilde devam eden kaldırım yapım çalışmalarını, yaz sezonuna kadar tamamlayarak vatandaşların hizmetine sunulacağını söyledi.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.