DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 21007310,73%
Antalya
19°

PARÇALI AZ BULUTLU

19:56

AKŞAM'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Alanya Belediyesi’nin iftar sofrası ve Ramazan etkinliği Mahmutlar’da

Alanya Belediyesi’nin iftar sofrası ve Ramazan etkinliği Mahmutlar’da

ABONE OL
17:52 - 29 Mart 2023 17:52
Alanya Belediyesi’nin iftar sofrası ve Ramazan etkinliği Mahmutlar’da
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya Belediyesi kentin doğu bölgesinde yaşayan vatandaşlar için 30 Mart’ta Mahmutlar Mahallesi’nde iftar sofrası kuracak ve Ramazan Meydanı etkinliği düzenleyecek. Başkan Yücel, tüm vatandaşları Mahmutlar’da kurulacak iftar sofrasına davet etti.

Alanya Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu iftar sofrası ve Ramazan Meydanı etkinlikleri 30 Mart Perşembe günü (yarın), Mahmutlar Mahallesi’nde kuruluyor. Alanya’nın doğusunda yaşayan vatandaşların da faydalanması için yapılacak olan iftar sofrası Mahmutlar AVM Önünde (Cumartesi Pazarı) kurulacak.

İFTAR SONRASI RAMAZAN MEYDANI ETKİNLİĞİ YAPILACAK

Kurulacak olan iftar sofrasının ardından ise Ramazan Meydanı Etkinlikleri Mahmutlar Halkı ile buluşacak. 7’den 70’e herkese hitap eden etkinliği Hacivat Karagöz Kukla Gösterisi, Lal Tasavvuf ve Semazen Grubu Gösterisi Mahmutlar halkı için Ramazan etkinliklerinde yer alacak. Etkinlikler saat 20.30’da Mahmutlar Ek Hizmet Binası önünde yapılacak.

BAŞKAN YÜCEL’DEN DAVET

Mahmutlar İftar Sofrası ve Ramazan Meydanı etkinliklerine tüm vatandaşları davet eden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Tüm vatandaşlarımızı Mahmutlar Mahalle’mizde kuracağımız iftar sofralarımıza ve etkinliklerimize davet ediyoruz. Birlik ve beraberlik ruhuyla yapacağımız etkinliklerimize katılımlarınızı bekliyoruz” dedi.

 

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.