DOLAR 32,3814 0.16%
EURO 35,0777 -0.11%
ALTIN 2.324,200,22
BITCOIN 2267740-0,51%
Antalya
22°

PARÇALI AZ BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Alanya Çağdaş Aşçılar Derneği’nden protokol ziyareti

Alanya Çağdaş Aşçılar Derneği’nden protokol ziyareti

ABONE OL
13:02 - 13 Ekim 2022 13:02
Alanya Çağdaş Aşçılar Derneği’nden protokol ziyareti
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya’da Çağdaş Aşçılar Derneği (AŞ-DER) faaliyetlerine başladı. AŞ-DER Başkanı Baki Budak, sektöre en iyi şekilde hizmet etmek istediklerini söyledi.

Alanya’da gastronomi ile ilgili eksiklikler olduğunu görerek yeni bir dernek kurma kararı aldıklarını açıklayan AŞ-DER Başkanı Baki Budak, “Bütün şehirlerde gastronomi üzerine çalışmalar ve çalıştaylar düzenleniyor. Alanya’da daha önce bu gibi bir çalışma yapamadık. Alanya Belediyesi, Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) ile ilçeye katkı sağlamak istiyoruz. Sektörümüze en iyi şekilde hizmet etmek istiyoruz” dedi. Yeni kurulan AŞ-DER yönetimi şu isimlerden oluştu: Baki Budak (başkan), Bayram Ergün (danışma kurulu başkanı), Orhan Ayar, Cemil Kaya, Cevdet Altıok, Yusuf Akarsu, Sedat Alparslan, Özhan Özsaraç (yönetim kurulu üyeleri)

 

PROTOKOLÜ DE ZİYARET ETTİLER

Öte yandan, AŞ-DER yönetimi ilçe protokolüne ziyaret gerçekleştirdi. Önce Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer’i makamında ziyaret eden Budak ve yönetim kurulu üyeleri dernek ve yapacakları çalışmalar konusunda bilgiler verdi. Dernek yönetimi ardından Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i ziyaret etti. Ziyaretçilerini makamında kabul eden Başkan Yücel, aşçılar ile Alanya ve gastronomi üzerine sohbet etti. Ziyaret sonunda aşçılar, Yücel’e hediye takdim etti. Yücel de AŞ-DER üyelerine başarılar diledi.

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.