DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20773841,96%
Antalya
18°

HAFİF YAĞMUR

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Alanya CHP’den Başkan Yücel’e şok soru: Gökbel’in maliyetini kim karşıladı?

Alanya CHP’den Başkan Yücel’e şok soru: Gökbel’in maliyetini kim karşıladı?

ABONE OL
21:30 - 6 Eylül 2022 21:30
Alanya CHP’den Başkan Yücel’e şok soru: Gökbel’in maliyetini kim karşıladı?
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

HABER: YASEMİN KAYA 

Alanya Belediyesi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği ve bu yıl 16.’sı düzenlenen Gökbel Yağlı Pehlivan Güreşleri organizasyonu öncesi Gelecek Partisi Genel Başkanı Dr Ahmet Davutoğlu’nun Gökbel Güreşleri’ne katılma talebi Gökbel Güreş Komitesi tarafından reddedilmişti.

Gelecek Partisi Alanya İlçe Başkanı Avukat Mevlüt Çakan’a gönderilen yazıda, “16-17 Temmuz tarihlerinde bu yıl 16.’sı düzenlenecek olan geleneksel Gökbel Yağlı Pehlivan Güreşleri organizasyonumuz Alanya Belediyesi, MHP il ve ilçe başkanlıkları tarafından ortaklaşa düzenlenmektedir. Ülkemizin içerisinde bulunduğu nazik siyasi ortam nedeniyle Sayın Genel Başkanınızın davet edilmediği bu etkinliğe katılımlarının uygun olmayacağı değerlendirilmiştir. Ayrıca etkinliğimizde siyasi konuşmalara yer verilmeyecek olup, katılım talebiniz ve ilginizden dolayı teşekkür eder, bilgilerinizi rica ederiz. Saygılarımızla” denilmişti.

Temmuz ayının 2. haftasında gerçekleştirilen Gökbel Yağlı Güreşleri’nin ardından bugün yapılan Alanya Belediyesi Eylül ayı meclis toplantısında Gökbel’deki Davutoğlu krizi CHP meclis grubu tarafından yeniden gündeme getirildi.

CHP Grup Sözcüsü Erkan Demirci, Meclis Üyesi Nazmi Zavlak ve Meclis Üyesi Serkan Salvur imzasıyla Alanya Belediyesi Meclis Başkanlığı’na verilen soru önergesi, Alanya Belediyesi Meclis Başkanlığı’na sunuldu.

Erkan Demirci, Nazmi Zavlak ve Serkan Salvur imzasıyla verilen soru önergesinde, Gökbel Güreşleri’nin maliyeti konusu gündeme getirildi.

Soru önergesinde şu ifadelere yer verildi:

“Alanya’da her yıl düzenlenen ve her kesimden insanın katıldığı Gökbel Yağlı Pehlivan Güreşleri öncesinde bu yıl ne yazık ki istenmeyen durumlar hasıl olmuş ve şenliğe gölge düşmüştür. Bu durum hepimizi üzmüştür. Konuya kamuoyu önünde açıklık kazandırılması için aşağıdaki sorularımıza yazılı olarak cevap verilmesi gereğini arz ederiz.

1- Gökbel Güreş Komitesi kimlerden oluşmaktadır?

2- Etkinlik MHP’nin il ve ilçe başkanlıkları ile ortaklaşa mı yapılmıştır? Yapıldıysa MHP’nin il ve ilçe başkanlıkları etkinliğe nasıl katkı sağlamışlardır?

3- Bu yıl yapılan Gökbel Güreşleri’nin maliyeti ne kadardır? Bu maliyetin kaç lirası Alanya Belediyesi bütçesinden, kaç lirası sponsorlar aracılığıyla karşılanmıştır?”

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.