DOLAR 32,5766 0.27%
EURO 34,8085 0.05%
ALTIN 2.492,590,34
BITCOIN 20682083,93%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Alanya CHP’den ikinci ‘Başkan Yücel’ açıklaması

Alanya CHP’den ikinci ‘Başkan Yücel’ açıklaması

ABONE OL
20:51 - 22 Mart 2022 20:51
Alanya CHP’den ikinci ‘Başkan Yücel’ açıklaması
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Şubat ayında İstanbul’da düzenlenen 25. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT’te Alanya standını ziyaret eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Ekrem İmamoğlu ile MHP’li Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in samimi görüntülerinin ardından Yücel’in CHP’ye transfer olma ihtimali üzerine konuşan CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ’dan ikinci açıklama geldi.

KARADAĞ NE DEMİŞTİ?

Karadağ, “Eğer böyle bir başvuru yaparsa, Ankara’da CHP Genel Merkezi de onaylarsa seçimde mecburen Adem Murat Yücel’in başarısı için çalışırız” deyip Yücel’in siyasi geleceğinin genel seçimden çıkacak sonuca göre şekilleneceğini sözlerine eklemişti.

KAMUOYUNA DUYURU YAYIMLADI

Kamuoyunda büyük bir yankı uyandıran bu açıklamasının üzerine telefonları susmayan Karadağ, yazılı bir açıklama yaptı.
Karadağ açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Bugün Alanya Belediye Başkanı Sayın Adem Murat Yücel’in partimizden belediye başkanı adayı olacağına dönük haberler yayınlanmıştır. Bu konuda partili arkadaşlarımı ve kamuoyunu bilgilendirme ihtiyacı duyuyorum. Daha önce yaptığım açıklamalarda belirttiğim gibi genel merkezimizden, il başkanlığımızdan ve yetkili kurumlarımızdan şu ana kadar yerel seçimlerle ilgili herhangi bir aday çalışması gündeme gelmemiştir.
Ortada henüz böyle bir çalışma yokken bu tür haberler spekülasyondan öteye geçmediği gibi  aday konusunda yorum yapmak da doğru olmaz.
Önceliğimiz, erken veya normal zamanda yapılacak olan genel milletvekilliği ve cumhurbaşkanlığı seçimleridir. Parti disiplini almış yöneticiler olarak görüş ve düşüncelerimizi özgür bir şekilde ifade ederken bunun yanı sıra ortak akılla milletimiz menfaatine olacak kararlara imzamızı da atarız. Tüm kamuoyuna saygı ile duyurulur.”

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.