DOLAR 32,3826 0.19%
EURO 35,1081 -0.01%
ALTIN 2.324,800,24
BITCOIN 2270636-0,66%
Antalya
22°

PARÇALI AZ BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
ALANYA DOĞA KOLEJİ HAKKINDA ŞOK İDDİA

ALANYA DOĞA KOLEJİ HAKKINDA ŞOK İDDİA

ABONE OL
08:56 - 21 Mart 2021 08:56
ALANYA DOĞA KOLEJİ HAKKINDA ŞOK İDDİA
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

ÖZEL HABER / ALPER KUTAY

Aylarca öğretmenler maaş alamadığı için zor durumda kalan, eğitimi aksayan Doğa Koleji, geçen yıl İTÜ’ye devredildi. 102 kampusta 8 bini öğretmen, 5 bini personel olmak üzere 13 bin çalışanı olan kurumda yönetimin başına İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Rektörü, İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji kurucu temsilcisi Prof. Dr. Mehmet Karaca geçmişti.

Alanya’da Kestel ile Tosmur arasında, Dimçayı yolu girişinde yaklaşık 9 dönüm üzerinde faaliyet gösteren Alanya Doğa Koleji hakkında şok bir iddia ortaya atıldı. Tüm dünyayı olumsuz etkileyen Covid-19 tedbirleri kapsamında pek çok eğitim kurumunda önlem alınırken, Alanya Doğa Koleji’nde geçtiğimiz hafta Alanya Milli Eğitim Müdürlüğü görevlilerinin habersiz bir denetim gerçekleştirdiği, bu sırada okulda fazla öğrenci olması nedeniyle 30’a yakın öğrencinin denetim ekibine gözükmemeleri için okul idaresi tarafından okulun bodrum katına saklandıkları iddia edildi.

Minik öğrencilere, denetim ekibi gidene dek bodrumda sessizce beklemeleri gerektiğinin söylendiği, öğrencilerin ne olup bittiğini anlayamadıkları, bodrumda saatlerce loş, sessiz ve rutubetli bir ortamda bekletildikleri ileri sürülüyor. Okul yönetiminin ve Alanya Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz’ın konu hakkında nasıl bir çalışma yapacağı ise merak konusu oldu.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.