DOLAR 32,5363 0.24%
EURO 34,7587 0.05%
ALTIN 2.493,041,26
BITCOIN 20597354,26%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Alanya EAH’ın eğitim ayağı masaya yatırıldı

Alanya EAH’ın eğitim ayağı masaya yatırıldı

ABONE OL
14:13 - 5 Ağustos 2022 14:13
Alanya EAH’ın eğitim ayağı masaya yatırıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Arife Uslu Gökçeoğlu ve Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Yılmaz Güler, Doç. Dr. Sevinç Şahin; Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Oğuz Karahan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Hastanenin eğitim ayağının masaya yatırıldığı ziyarette; yakın zamanda sağlık alanında hastaneye kazandırılması gerekenler, ileriye dönük projeler, izlenecek olan yol haritası konuşuldu ve fikir alışverişinde bulunuldu. Dekan Prof. Dr. Arife Uslu Gökçeoğlu , ” Başhekim Doç. Dr. Oğuz Karahan ile birlikte güzel işlere imza atacağımıza inanıyoruz. Birlikte hareket ederek Alanya’mıza kaliteli bir sağlık hizmeti kazandırmak için elimizden geleni yapacağız. Değerli meslektaşım Oğuz beye yeni görevinde başarılar dilerim“ dedi.
Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başhekim Karahan ise, “Sizlerin ve klinik şefi olan hocalarımızın da katkılarıyla ortak payda da en iyi sağlık hizmetini şehrimize kazandırmak için çalışmalarımız devam edecektir” dedi.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.