DOLAR 32,3169 0.2%
EURO 35,1436 0.03%
ALTIN 2.294,230,75
BITCOIN 22895261,03%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

19:29

AKŞAM'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Alanya en çok ziyaret edilen stantlardan oldu

Alanya en çok ziyaret edilen stantlardan oldu

ABONE OL
18:18 - 2 Aralık 2022 18:18
Alanya en çok ziyaret edilen stantlardan oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

İstanbul’da gerçekleşen ‘EYAF Engelsiz Yaşam Fuarı’nın ikinci gününde Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel fuar alanını gezdi ve Alanya Belediyesi’nin standında ziyaretçileri ağırladı.

İstanbul EXPO’da Cumhurbaşkanlığı himayesinde gerçekleştirilen ‘EYAF Engelsiz Yaşam Fuarı’ ikinci gününde yoğun bir katılım ile devam etti. İstanbul Fuar Merkezinde yüzlerce firma ve belediyenin katıldığı etkinlikte Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, stantları gezerek diğer katılımcıların engelliler için yaptığı çalışmaları ve yeni teknolojileri inceledi. Engelli vatandaşlarla da bir araya gelen Başkan Yücel, vatandaşların 3 Aralık Dünya Engelliler Günlerini kutladı. Milliyetçi Hareket Partisi’nin standını ziyaret eden Başkan Yücel, burada MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, MHP Genel Başkan Yardımcısı Pelin Yılık, MHP MYK Üyeleri Bahattin Şengül ve Güllü Yener, MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür, MHP Bakırköy İlçe Başkanı Turgut İnan ve partililer ile bir araya gelerek sohbet etti. MHP heyeti de Alanya standını ziyaret ederek, Başkan Yücel’den çalışmalara yönelik bilgiler aldılar.

ALANYA STANTI ULUSAL BASINDA

Organizasyonda Alanya’nın yöresel ürünleri, tropikal meyveleri ve engellilere yönelik yaptığı çalışmaların tanıtıldığı Alanya Belediyesi standı Bengü Türk ekranlarına yansıdı. Bengü Türk’ün fuar için hazırladığı programa konuk olan Başkan Yücel, bu yıl 12.’si düzenlenen ve Alanya Belediyesi’nin de katıldığı fuarın farkındalık açısından çok önemli olduğunu vurguladı. Alanya’da ‘Engelsiz Kent’ sloganı ile hayata geçirilen projeleri ekran başındakilere aktaran Başkan Yücel, Alanya Belediyesi olarak engelli vatandaşların her zaman yanlarında olduklarını söyledi.

ALANYA EN ÇOK ZİYARET EDİLEN STANTLARDAN OLDU

Fuarda en çok ziyaret edilen ve ilgi gösterilen stantların başında gelen Alanya Belediyesi standı Alanya Kızılkule ve Tersane maketi ile dikkat çekerken, yöresel ürünler de ziyaretçiler tarafından oldukça beğenildi. Başkan Yücel, gün boyunca stant alanında davetlilerini ağırlarken, Alanya hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Engelli üyesi bulunan 5 aileye verilecek olan tatil çekilişine ise yüzlerce vatandaş katıldı.

BAŞKAN YÜCEL: “ÇOK VERİMLİ BİR FUAR OLUYOR”

Fuar hakkında bilgiler veren Başkan Yücel, “Alanya Belediyesi olarak 4. kez Engelsiz Yaşam Fuarı’na katılıyoruz. Gerçekten bizim de çok önem verdiğimiz bir konuda gerçekleştirilen verimli ve güzel bir fuar. Burada hem kendi yaptığımız çalışmaları tanıtma fırsatı buluyor hem de firmalar ve diğer belediyeler ile fikir alışverişinde bulunuyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu zamana kadar yapmış olduğumuz onlarca proje ile Alanya’mızı yüzde 85 oranında engelsiz bir şehir haline getirdik. Burada aldığımız bilgiler ışığında tamamen engelsiz bir kent haline geleceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan imzalı ‘Engelli Hakları Ulusal Eylem Planı da burada açıklandı. Tüm yurtta olduğu gibi biz de bu plan dâhilinde çalışmalarımızı şekillendireceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere fuarda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.