DOLAR 32,3781 0.14%
EURO 35,0491 -0.16%
ALTIN 2.324,230,22
BITCOIN 2271728-0,60%
Antalya
22°

PARÇALI AZ BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Alanya Gazeteciler Cemiyeti ziyaret turunda

Alanya Gazeteciler Cemiyeti ziyaret turunda

ABONE OL
15:37 - 28 Mart 2022 15:37
Alanya Gazeteciler Cemiyeti ziyaret turunda
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya Gazeteciler Cemiyeti  (AGC) Başkanı Gaye Coşkun ve yönetim kurulu üyeleri kamu kurum ve kuruluşlarına çeşitli iade-i ziyaretlerde bulundu. AGC yönetimi temaslarına  Alanya İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Engin Burak Mindivanlı’yı ziyaret ederek başladı. Misafirlerini Cezaevi Jandarma Tabur Komutanlığı’nda kabul eden Mindivanlı, AGC Başkanı Gaye Coşkun ve yönetimi ile Alanya ve gündeme dair sohbet etti. Mindivanlı, nazik ziyaretleri için gazetecilere teşekkür etti.

ALTSO BAŞKANI ŞAHİN’E ZİYARET

AGC Başkanı Gaye Coşkun ve yönetimi ardından Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin’i ziyaret etti. Oda binasında Şahin ile bir araya gelen AGC yönetimi Alanya ve ülke gündemine dair sohbet etti.

“GÜZEL GELİŞMELER OLUYOR”

AGC Başkanı Coşkun ve yönetim kurulu üyeleri ALTSO’nun ardından Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Rektörü Prof. Dr. Ekrem Kalan’ı ziyaret etti. Ziyarette pandemi dönemini iyi geçirdiklerini belirten Rektör Kalan, bu süreçte altyapı çalışmalarına hız verildiğini söyledi. Yeni yapılacak binalar hakkında da bilgiler veren Kalan, “Buraya bin kişilik bir yurt yapılacak. 2 bin kişilik yurt da Cikcilli’ye yapılacak. Bunun sözünü aldık. Öğrenci sayısında 15 bine ulaştık. Yabancı öğrenci konusunda 59 ülkeye ulaştık. Yabancı öğrenciler tıp ve diş hekimliği fakültesine yoğunlaşıyor. Merkezi kütüphanemiz Cikcilli’ye taşınınca çok daha iyi olacak. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel destek veriyor. Başkan Yücel öğrencilere sıcak çorba ikramında bulunuyor. Bağış ve kitap alımı noktasında çok iyiyiz. Tasnif edilmeyen çok sayıda kitap var. Öğrenci başına düşen fiziki kitap 3,49. Akdeniz Üniversitesi’nde bu sayı 0,93. Hedefimiz önce 60 bin, ardından 70 bin. Uluslararası İlişkiler Ofisi’miz de çok iyi çalışıyor. Cikcilli’nin tahsisi gerçekleşti. Güzel gelişmeler oluyor. Gastronomi alanında öğrencilerimiz İstanbul’da bir organizasyondan 2 altın, 1 gümüş, 1 bronz madalya ile döndü” dedi.

EMNİYET MÜDÜRÜ PATAT’A ZİYARET

AGC yönetimi ALKÜ’nün ardından Alanya İlçe Emniyet Müdürü Murat Kenan Patat’ı ziyaret etti. Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde Patat ile bir araya gelen AGC Başkanı Coşkun ve yönetim kurulu üyeleri Alanya ve güncel gelişmelere dair sohbet etti.

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.