DOLAR 32,4434 0.09%
EURO 34,4582 -0.12%
ALTIN 2.478,26-0,18
BITCOIN 2042636-4,86%
Antalya
19°

AÇIK

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Alanya halkından Başkan Böcek’e otobüs serzenişi

Alanya halkından Başkan Böcek’e otobüs serzenişi

ABONE OL
16:24 - 2 Kasım 2022 16:24
Alanya halkından Başkan Böcek’e otobüs serzenişi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası(ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin’in görev süresindeki son meclis toplantısı ve Başkan Şahin’in projeleri arasında bulunan ALTSO Konaklı Hizmet Ofisi’nin açılış töreni için bölgeye gelen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Alanyalıların taleplerini dinledi.

2013 yılındaki seçimlerle ALTSO Başkanlığı görevine gelen ve önümüzdeki 05 Kasım seçimlerinde aday olmayacağını açıklayan Mehmet Şahin’in görev süresindeki son meclis toplantısı bugün gerçekleştirildi. Toplantıya ve ALTSO Konaklı Hizmet Ofisi’nin açılış törenlerine katılan Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Muhittin Böcek Alanyalıların taleplerini de dinledi. Bu kapsamda ulaşım sorunundan muzdarip olan Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi öğrencileri Başkan Böcek’ten otobüs seferlerini artırmasını istedi. ALKÜ’lü gençlerin talebi üzerine Antalya’daki ulaşım Müdürünü arayan Başkan Böcek, seferlerin arttırılmasını söyledi.

ALANYASPOR’A ÖZEL BİR ZİYARET DAHA GERÇEKLEŞTİRECEK

Alanyaspor Şimşekler Taraftar Grubu Başkanı Fatih Arslan, Başkan Böcek’e Alanyaspor’un Mahmutlar tesisinin  tamamlanmasını talep etti. Şimşekler taraftar grubu ALTSO binası önünde ‘Tesisimizi istiyoruz Muhittin Başkanımız’ yazılı pankart açtı. Başkan Böcek, yurtdışı programının ardından Alanyaspor için tekrar Alanya’yı ziyaret edeceğini belirtti. Görüşmenin ardından açıklama yapan Şimşekler Taraftar Grubu Başkanı Fatih Arslan, “Alanyaspor Mahmutlar Tesisleri kapsamında temel atılmış ve çalışmalar durdurulmuştu. Bu konu ile ilgili bugün Alanyaspor taraftarları adına Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek ile görüşme sağladık. Tesis konusunda bilgi aldık. Başkanımız kamuoyu önünde Alanyaspor taraftarına söz vererek, yurt dışına gideceğini ve döndüğünde kulüp başkanımız Çavuşoğlu ve yetkililerle toplantı yapacağını belirtti. Başkan Böcek, tesis konusunda gerekli çalışmaları en yakın zamanda başlatacaklarını belirtti. Başkan Böcek’i Alanyaspor maçlarına davet ettik. Maçlara gelip taraftarlarımızla birlikte Alanyaspor’umuzu destekleyeceklerini ilettiler” ifadelerini kullandı.

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.