DOLAR 32,5159 -0.1%
EURO 34,7846 -0.25%
ALTIN 2.423,94-0,24
BITCOIN 21632700,10%
Antalya
23°

AÇIK

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
ALANYA İHH’DAN ANLAMLI KAMPANYA

ALANYA İHH’DAN ANLAMLI KAMPANYA

ABONE OL
10:39 - 25 Mayıs 2021 10:39
ALANYA İHH’DAN ANLAMLI KAMPANYA
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya İHH Şubesi’nin çocuklara yönelik başlatmış olduğu ‘Kumbaranda dost biriktir’ kampanyasına katılan, Sema Eray Ortaokulu 6/B sınıfı öğrencilerinden Aydanur Kantarcı bugün kumbarasını İHH Alanya İlçe Başkanı Adnan Yavuz’a teslim etti. İHH Başkanı Adnan Yavuz, kumbarasını teslim eden Aydanur Kantarcı ile beraber kumbarasında biriktirdiği harçlıklarını sayarak teslim aldı.

ÇOCUKLARA ÖRNEK OLSUN

Alanya İHH Başkanı Adnan Yavuz “Başlatmış olduğumuz kumbara kampanyasına destek vererek ilk olarak kumbarasını doldurup şubemize getiren Aydanur Kantarcı’ya gönülden teşekkürlerimizin yanında bir de kendisine yapmış olduğu yardımdan dolayı plaket veriyoruz.
Bu örnek davranışın çocuklar arasında yaygınlaşmasını ve arkadaşları arasında da bu kampanyanın daha da büyüyeceğini inanıyorum” dedi.

İLK KUMBARAM, İLK HEYECANIM

Yapmış olduğu yardımdan dolayı çok mutlu olduğunu dile getiren Sema Eray Ortaokul Öğrencisi Aydanur Kantarcı ise “bu çok güzel bir duygu. İlk defa kumbaram olmuştu ve ilk defa kumbaramı doldurmak için para biriktirmeye başlamıştım. Derslerimi yaptıktan sonra el becerilerimi geliştirmek için evde boncuktan kolyeler ve bileklikler yaparak yakın çevreme sattım ve parasını da kumbaraya attım. Çok ama çok mutluyum” diyerek duygularını dile getirdi.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.