DOLAR 32,3655 0.11%
EURO 35,1068 -0.14%
ALTIN 2.323,160,19
BITCOIN 22933532,35%
Antalya
21°

PARÇALI BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Alanya İyi Parti’de bugün kongre heyecanı var

Alanya İyi Parti’de bugün kongre heyecanı var

ABONE OL
10:47 - 27 Kasım 2022 10:47
Alanya İyi Parti’de bugün kongre heyecanı var
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Bugün gerçekleştirilecek İyi Parti Alanya İlçe Teşkilatı 2. Olağan İlçe Kongresi’nde mevcut Başkan Alper Arıkan ve Hilmi Er yarışıyor. Adaylık için adı geçen diğer isimlerin ise listelerini teslim etmediği öğrenildi.

Alanya Kültür Merkezi B Salonu’nda başlayan kongrede mevcut İyi Parti Alanya İlçe Başkanı Alper Arıkan ve Hilmi Er yarışacak. Aday olacağı konuşulan Süleyman Kaya adaylıktan çekilirken, Hüseyin Karakulak ise Hilmi Er lehine adaylıktan çekildi.

Kongrede 2 sandıkta 433 delege oy kullanacak.

İyi Parti Alanya İlçe Başkan Alper Arıkan, “Seçimde 2 sandıkta 433 delege oy kullanacak. Süleyman Kaya ve Hüseyin Karakulak henüz herhangi bir liste sunmadı. Adaylıktan çekildiler. Bir dönemi tamamlamanın haklı gururunu yaşıyoruz. Pazar günü gerçekleştirilecek kongrenin ardından ikinci döneme başlayacağız. Antidemokratik sistemlerde kongreler teferruatken, İyi Parti’de demokrasi özüne işlemiş, çoğulcu katılımcıyı destekleyen partimizde kongreler düğündür, toydur. Toyumuza herkesi bekliyoruz” dedi.

433 delegenin tamamının oyuna talip olduğunu belirten İyi Parti Alanya Başkan Adayı Hilmi Er ise, “Ben ve ekibim hazırlıkların çoğunu tamamladık. Son rötuşları yapıyoruz. İyi Parti ve Alanya’mız kardeşlik içerisinde kongre yaşayacaktır. Ben ve ekibim 433 delegenin tamamının oyuna talibiz. Bu seçimden başarıyla çıkacağımıza sonuna kadar inanıyoruz” diye konuştu.

    Özkaya Sigorta

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.