DOLAR 32,5265 -0.05%
EURO 34,9807 0.34%
ALTIN 2.434,690,49
BITCOIN 21069381,06%
Antalya
22°

PARÇALI BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
ALANYA İYİ PARTİ’DE GÜRSOY FARKI

ALANYA İYİ PARTİ’DE GÜRSOY FARKI

ABONE OL
13:27 - 1 Eylül 2020 13:27
ALANYA İYİ PARTİ’DE GÜRSOY FARKI
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

HABER: ALPER KUTAY

İyi Parti İl Teşkilatı’nda bugün kongre heyecanı yaşanıyor. Alanya’dan da İlçe Başkanı Alper Arıkan ile birlikte çok sayıda partili ve Alanya Belediye Meclisi üyesi Antalya’ya gitti. Bu arada İyi Parti İlçe Başkanı Alper Arıkan’ın yönetimine giren genç turizmci Gümrah Gürsoy, İl Başkan Adayı Mehmet Başaran’ın listesine girdi. Konu hakkında açıklama yapan Gümrah Gürsoy, “Alanya İlçe Başkanı Sayın Alper Arıkan ve yönetim kurulu üyelerinin teveccühleri ile Antalya İl Kongresi’nde İl Başkanı Sayın Mehmet Başaran’ın yönetiminde yer alıyor ve desteklerinizi bekliyorum. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’i Cumhurbaşkanı seçme ve iktidar olma mücadelemizde il başkanımız ve ilçe başkanlarımız ile birlikte gereken her türlü fedakarlığı yapmaya hazırız” dedi.

Bu arada İlçe Başkan Adayı olması beklenirken son anda çekilen Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir Hilmi Er’in de diğer başkan adayı Ali Adnan Kaya’nın listesine girmesi kesinleşti. Hilmi Er, “Başkanım ile birlikte yol yürümeye ve onun yönetim kurulu listesinde yer almaya karar verdim. Alanya’mızı temsilen çıktığım bu yolda hayır dua ve desteklerinizi beklerim” dedi. İl Kongresi’nde kazanan isim Mehmet Başaran olursa, İyi Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Bülent Gürsoy’un yeğeni olan Gümrah Gürsoy’un Alanya’dan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı olması bekleniyor. Eğer kazanan taraf Ali Adnan Kaya olursa bu kez Hilmi Er’in Alanya’dan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Bilindiği gibi İyi Parti İlçe Kongresi öncesi Alper Arıkan ile Hilmi Er baş başa vermiş ve listeyi birlikte yaptıkları ileri sürülmüştü. Ancak kongrenin yapıldığı gün, Arıkan’ın, Er’i İl Delegesi dahi yazmadığı ortaya çıkmış, bunun üzerine ikili arasında basın üzerinden söz düellosu yaşanmıştı.

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.