DOLAR 32,5074 0.18%
EURO 34,8264 0.28%
ALTIN 2.489,481,12
BITCOIN 2007158-1,97%
Antalya
21°

HAFİF YAĞMUR

16:52

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
ALANYA İYİ PARTİ’DE HİLMİ ER SESLERİ

ALANYA İYİ PARTİ’DE HİLMİ ER SESLERİ

ABONE OL
08:33 - 16 Haziran 2020 08:33
ALANYA İYİ PARTİ’DE HİLMİ ER SESLERİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Korona virüs sürecinin ardından yeniden kongre sürecine başlayan İyi Parti Alanya İlçe Teşkilatı’nda 21 Haziran’da kongrede oy kullanacak delegelerin belirlenmesi için seçim yapılacak. Kongrede mevcut ilçe başkanı Yücel Apaydın’ın karşısına Hilmi Er rakip olarak çıkacak. İyi Parti İlçe Teşkilatı’nın kongresini 8 Temmuz’da yapması bekleniyor.

Partililer bir yandan delege adayı olmak için başvuru yaparken, diğer yandan başkan olarak görmek istedikleri adaylara yönelik sosyal medya paylaşımları ile dikkat çekiyor. Geçtiğimiz hafta İlçe Başkanı Apaydın’a delege adaylığı için başvuru yapan Atilla Baysal, “Er meydanına çıktık” diyerek desteğinin Hilmi Er’den yana olduğunu duyurmuştu.

Dün de İyi Partili Şefik Bahçe, delege seçimleri öncesi partide üyelik silinmesi iddialarına yönelik Apaydın’ı eleştirirken, benzer şekilde Hilmi Er’i destekleyeceğini belirtti. Bahçe, sosyal medyadaki paylaşımında “Sayın genel başkanımızın talimatını yok sayarak önce üyeleri tırpanlayanlara, yetmedi üye askı listesine kafasına göre ayar verenlere, kongrede tabanımız gereken ayarı verecektir. Alanya Er ya da geç iyi olacak” mesajını verdi.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.