DOLAR 32,5271 0.22%
EURO 34,7698 0.09%
ALTIN 2.488,801,09
BITCOIN 20446432,26%
Antalya
20°

PARÇALI BULUTLU

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Alanya İyi Parti’de Pazar günü ön seçim var

Alanya İyi Parti’de Pazar günü ön seçim var

ABONE OL
22:13 - 30 Mart 2023 22:13
Alanya İyi Parti’de Pazar günü ön seçim var
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

İyi Parti Genel Merkezi ve Alanya İlçe Başkanlığı’ndan gelen bilgiye göre, milletvekilleri belirlenmesinde parti içi demokrasinin işletilmesi adına ön seçim yapılacak. Tüm üyeler bağlı bulundukları il-ilçe teşkilatlarına planlanan seçim tarihinde giderek hangi aday adayını milletvekili adayı olarak görmek istediğini seçebilecek.

Alanya İlçe Başkanlığı’ndan milletvekili adaylığı ön seçiminin 2 Nisan Pazar günü 10.00-17.00 saatleri arasında ilçe binasında yapılacağı bilgisi gelirken, konu ile ilgili açıklama yapan İlçe Başkanı Şefik Bahçe, “Öncelikle demokrasi mücadelesini gerek ülke çapında gerek ise parti içinde en iyi şekilde veren İyi Parti’mizin ilçe başkanı olarak yoğun ilgi ile aday adaylığı başvuruda bulunan tüm üyelerimize teşekkür eder, başarılar dilerim.

Milletin dediği olacak diye yola çıkıp, Cumhurbaşkanlığı seçimini kazanacak formülü üreten partimiz; milletvekilliği listeleri için de üyelerimizin dediği olacak diyor. İl ve İlçe kongrelerimizden alıştığımız çoğulcu ve katılımcı demokrasi anlayışını genel seçimlerde de kullanıyor ve tüm üyelerimizi desteklemek istedikleri milletvekili aday adaylarımız için oy vermeleri adına pazar günü ilçe başkanlığımıza bekliyoruz. Demokrasi ancak ona inananlar ile tesis edilebilir.

Biz İyi Parti olarak ilçe delege kademesinden başlayarak en üst parti organlarına kadar buna inanıyor ve bunu ülkemize gösteriyoruz. Kurumsal olarak hiçbir ayrım yapmadan üyelerimizin gönlünden geçen, gönlünde yatan kim ise biz de teşkilat olarak sonuna kadar destek vereceğiz. Şimdiden pazar günü gerçekleşecek ön seçim atmosferi için heyecanlıyız. Hepimize hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

    Özkaya Sigorta

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.