DOLAR 32,5761 0.06%
EURO 34,9133 0.07%
ALTIN 2.438,380,36
BITCOIN 21691980,11%
Antalya
21°

PARÇALI BULUTLU

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
ALANYA KARAYOLLARI ARAZİSİNİN AKIBETİ BELLİ OLDU

ALANYA KARAYOLLARI ARAZİSİNİN AKIBETİ BELLİ OLDU

ABONE OL
08:10 - 26 Mart 2021 08:10
ALANYA KARAYOLLARI ARAZİSİNİN AKIBETİ BELLİ OLDU
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyaretle ilgili sosyal medyadan paylaşım yapan Toklu, “Ağabeyimiz, gururumuz, Dışişleri Bakanımız sayın Mevlüt Çavuşoğlu’na hüsnükabulleri için teşekkürlerimi sunuyorum. Kendisinden daima güç alıyoruz. Alanya’mıza bolca selamları var, üzerimde kalmasın” dedi.

Öte yandan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Alanya’da bulunan 39.219m2’lik Karayolları Şube Şefliği yerleşkesine Millet Bahçesi Parkı yapılacağı müjdesini Ankara’daki büyük buluşmada verdi. Bakan Çavuşoğlu, ‘Uzun süredir takibini yaptığımız projemizi hayata geçiriyoruz. Alanya halkımız bu dev bahçe ile nefes alacak’ ifadelerine yer verdi. Cumhurbaşkanı sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın girişimleri ile ülkemizin dört bir yanına yapılan ve yapılacak olan Millet Bahçesi Parkları, Türkiye’nin çevre ve şehircilik alanında şehirlerine değer ve kalite kattığı görülmüştür” dedi.

Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu, “Alanya’mızın değerine değer katacak olan Millet Bahçesi Parkı’nın müjdesini veren ve yapım aşamasını yakından takip edecek olan başta Dışişleri Bakanımız sayın Mevlüt Çavuşoğlu’na, Çevre ve Şehircilik Bakanımız sayın Murat Kurum’a, bölge milletvekillerimize teşekkürlerimizi sunuyor, Millet Bahçesi Parkı’nın Alanya’mıza şimdiden hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.