DOLAR 32,3801 0.18%
EURO 35,0260 -0.2%
ALTIN 2.324,510,23
BITCOIN 2264305-0,79%
Antalya
21°

PARÇALI BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Alanya Kent Konseyi, veri bazlı çalışmalarını sürdürüyor

Alanya Kent Konseyi, veri bazlı çalışmalarını sürdürüyor

ABONE OL
16:29 - 17 Nisan 2023 16:29
Alanya Kent Konseyi, veri bazlı çalışmalarını sürdürüyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya Kent Konseyi, veri bazlı çalışmalarını sürdürüyor. Turizm Çalışma Grubu’nun yaptığı araştırmada Google’da Alanya’yı arayan ülkelerin başında Baltık ülkeleri olduğu görüldü

Alanya Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan, çalışmayla ilgili şu açıklamayı yaptı: “Alanya Kent Konseyi olarak turizmin geleceği açısından veri bazlı çalışmaları önemsiyoruz. Turizm Çalışma Grubu’nun yaptığı araştırmada Google’da Alanya’yı arayan ülkelerin başında Baltık ülkeleri gelmektedir.
Yapılan araştırmada son 30 günde Alanya’yı Google’da arayan ilk 10 ülkenin Litvanya, Danimarka, Estonya, Finlandiya, Letonya, Norveç, Moldova, Rusya, Polonya ve Hollanda olduğu görülmektedir.

Son zamanlarda internet ortamında Alanya arama verileri ilginç sonuçlar ortaya koyuyor. Özellikle Baltık ülkeleri ve İskandinav ülkelerinin ilk sıralarda görünmesi sürpriz olmasa gerek. Halen bu bölgeler için tatil imkanları değerlendirilecek yerler arasında ön sıralardaki yerimizi koruyoruz.
Ancak diğer taraftan hem yaşanan deprem hem de ülke içinde oluşan seçim havası ilgilerini çekiyor. Bu arada NATO üyelikleri ile ilgili gelişmeler de Finlandiya ve İsveç basınında fazla yer bulunca buralarda ne olduğunu daha fazla merak eder hale geldiler. Her şeye rağmen Rusya’nın sıralamada olması ve artan bir talebin olduğu, Polonya’nın da Alanya’yı internet ortamında daha fazla sorguluyor olması bu ülke vatandaşlarının halen bölgemizi en uygun tatil seçenekleri içinde gördüğünün bir göstergesi olarak değerlendirilebilir. Yapılan planlamalar ve gelen bilgiler doğrultusunda tereddütleri içinde barındırsa da listedeki ilk 10 ülkeden aldığımız misafir sayısının bölge ekonomisine katkısının önemli olacağını öngörebiliriz.”

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.