DOLAR 32,5898 0.3%
EURO 34,7204 -0.15%
ALTIN 2.501,770,71
BITCOIN 20197420,79%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Alanya Kestelspor’da istifa şoku!

Alanya Kestelspor’da istifa şoku!

ABONE OL
13:48 - 15 Ekim 2021 13:48
Alanya Kestelspor’da istifa şoku!
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Ligde haftalardır galip gelemeyen Başkent Üniversitesi Alanya Kestelspor’da Teknik Direktör Galip Gündoğdu’nun görevinden istifa ettiği öğrenildi.

TFF 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Başkent Üniversitesi Alanya Kestelspor, güne istifa haberiyle uyandı. Teknik Direktör Galip Gündoğdu’nun, son haftalardaki kötü sonuçların ardından istifa ettiği öğrenildi. Bu sabah kulübün malzemecileri ve kulüp personeli ile vedalaştığı belirtilen Gündoğdu’nun istifasını yönetime sunduğu, Alanya Kestelspor yönetiminin de istifayı kabul ettiği bilgisi gelen haberler arasında.

Başkent Üniversitesi Alanya Kestelspor’da sezona Iğdırspor ve Bayrampaşa yenilgileri ile başlayan deneyimli çalıştırıcı Galip Gündoğdu, ardından Karakoçan galibiyeti ile nefes aldı. Ancak üst üste alınan İskenderunspor, 52 Orduspor, Altındağspor beraberlikleri ile Milli Egemenlik’te alınan Yomraspor yenilgisi, Gündoğdu’nun istifa kararı almasına sebep oldu. Özellikle de öne geçilen maçlarda skoru koruyamayarak 2 puan bırakan, son oynanan Yomraspor maçında da öne geçmesine rağmen 2-1 yenilen Başkent Üniversitesi Alanya Kestelspor Teknik Direktörü Galip Gündoğdu’nun bugün itibariyle görevi bıraktığı öğrenildi.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.