DOLAR 32,3772 0.17%
EURO 35,0404 -0.17%
ALTIN 2.324,760,24
BITCOIN 2264318-0,41%
Antalya
21°

PARÇALI BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Alanya markası Realtor Global, Hull City’nin “Global Emlak Sponsoru” oldu

Alanya markası Realtor Global, Hull City’nin “Global Emlak Sponsoru” oldu

ABONE OL
16:20 - 28 Nisan 2023 16:20
Alanya markası Realtor Global, Hull City’nin “Global Emlak Sponsoru” oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Globalleşme hedefiyle çalışmalarını sürdüren uluslararası gayrimenkul sektörünün lider markası Realtor Global, 2023-2024 futbol sezonunda İngilterechampionship Lig takımlarından Hull City’nin “Global EmlakSponsoru” oldu. Türk medya şirketinin sahibi olan Acun Ilıcalı’ya ait olan ve oyuncuları arasında Ozan Tufan’ın da bulunduğu Hull City, 1904 yılında kurulan köklü bir İngiliz futbol kulübü…

Küresel bilinirliği artırmak amaçlanıyor

Realtor Global bu sponsorluğuyla İngiltere’deki ve dünyadaki bilinirliğini artırmayı, yurt dışında hedeflenenpotansiyel müşteri ve hedef kitleye ulaşmayı aynı zamanda potansiyel müşteri ve hedef kitle zihninde markanın kalıcı bir yer oluşturmasını sağlamayı amaçlıyor.

İngiltere’nin köklü kulüplerinden Hull City’nin 3.Türk Şirketi resmi sponsoru,CorendonAirlines ve Efes Pilsener’den sonra gayrimenkul sektörünün önde gelen firmalarından Realtor Global oldu.

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu kulübün yöneticileri, Realtor Global’in Hull City ailesine katılmasından ötürü mutlu ve minnettar olduklarını belirterek, ” Hull City gün geçtikçe Türkiye’de daha da popüler hale geliyor. Taraftarlarımızın da bunu deneyimlemesini, Türkiye’nin ne kadar güzel bir ülke olduğunu görmesini istiyoruz. Realtor Global’e takımımıza verdikleri destek için teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandılar.

“HULL CİTY İLE BİRLİKTE BÜYÜK İŞLERE İMZA ATACAĞIZ”

Realtor Global Yönetim Kurulu Başkanı Anıl Övençoğlu, iki güçlü Türk markasının İngiltere’deki ve uluslararası arenada büyüme hedefleri kapsamında birlikte yola çıkmasından gurur duyduklarını söyledi. Umarız  hedefleri doğrultusunda seneye Hull City i Premier ligde görürüz. Birlikte çok daha fazla iş birliğine imza atacağız ayrıca bizi evimizde hissettirdikleri için başkan yardımcısı Tan Kesler ve ekibine ayrıca teşekkür ederim.

Premier Lig ve EuroLeague için görüşmeler devam ediyor

Spor etkinliklerinin, markayı yalnızca stadyumlardaki binlerce taraftara değil, aynı zamanda dünya çapında milyonlarca izleyiciye tanıtmanın etkili bir yolu olduğunu söyleyen Realtor Global Yönetim Kurulu Başkanı AnılÖvençoğlu, aynı zamanda bu gibi çalışmalarla markanın potansiyel müşteri ve hedef kitlenin zihninde kalıcı ve özel bir yer oluşturabildiğini de belirtti. Bu kapsamda Uluslararası yatırımcılarla buluşmak isteyen Realtor Global’in sponsorluk çalışmalarına ağırlık verdiğini kaydeden Övençoğlu sözlerine şöyle devam etti: “14 Haziran 2022’de spor kulübü CorendonAlanyaspor Kulübü ile sponsorluk sözleşmesi imzaladık. Sözleşme kapsamında takımın kendi stadyumunun güney tribününeRealtor Global’in adı verildi. Aynı zamanda Süperlig ekiplerinden Antalyaspora saha içi reklam sponsoru olan Realtor Global Şimdi de Hull City sponsorluğuyla bilinirliğimizin, ve markamıza olan güvenirliliğin artmasını bekliyoruz. Bu gibi sponsorluk çalışmalarının markamıza kattığı değeri gördüğümüzden dolayı futbol için İngiltere Premier Lig’de ve basketbol için de EuroLeague’de görüşmelerimiz devam ediyor.”

    Özkaya Sigorta

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.