DOLAR 32,5078 0.27%
EURO 34,5642 0.17%
ALTIN 2.495,690,52
BITCOIN 2040316-1,12%
Antalya
21°

AÇIK

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
ALANYA MHP’DEN ‘AYTEMİZ GİTSİN’ DİLEKÇESİ

ALANYA MHP’DEN ‘AYTEMİZ GİTSİN’ DİLEKÇESİ

ABONE OL
16:11 - 5 Mart 2021 16:11
ALANYA MHP’DEN ‘AYTEMİZ GİTSİN’ DİLEKÇESİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya’da çevreci Yücel Uçur’un başlattığı, Aytemiz Dolum Tesisleri Alanya’dan Gitsin” kampanyasına destek artıyor. Yücel Uçur, ALÇED Başkanı Şerefnur Kayhan, Kleopatra Otelciler Birliği Başkanı Servet Şakiroğlu ve avukat Halime Şenli, geçtiğimiz pazartesi günü Büyük Alanya TV’de Alper Kutay’la Politika Kulisi programına katıldılar. Programa ayrıca Ak Parti, MHP, CHP, İyi Parti ve Gelecek Partisi’nin ilçe başkanları da telefon bağlantısıyla katılarak Aytemiz’e yönelik tepkilerini ifade ettiler.

Yücel Uçur’un başlattığı kampanyaya MHP’li Mustafa Sünbül ile oğlu Ahmet Sünbül’ün ardından, CHP İlçe Başkan Yardımcısı Ali Hancı ile Alanya Belediye Meclis Üyesi Erkan Demirci de destek verdi. Gelecek Partisi İlçe Başkanı Mevlüt Çakan’ın ardından önemli bir başka destek de CHP İlçe Teşkilatı’ndan geldi. CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ ve yönetim kurulu üyeleri, Alanya Adliyesi’ne giderek Aytemiz’in Alanya’dan gitmesi için dilekçe verdiler.

Öte yandan bugün MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, ekibiyle birlikte Alanya Adliyesi’ne giderek “Aytemiz Alanya’dan gitsin” kampanyası için dilekçe verdiler. Son durumu değerlendiren çevreci Yücel Uçur, “MHP ilçe başkanım sn. Mustafa Türkdoğan ve ilçe yöneticileri de Alanya adliyesine giderek Danıştay 6. Dairesine gönderilmek üzere dilekçelerini teslim ettiler” dedi.

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.