DOLAR 32,5841 0.13%
EURO 35,0568 0.48%
ALTIN 2.426,600,16
BITCOIN 2090496-3,95%
Antalya
22°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Alanya Müftülüğü etkinliklere son gaz devam ediyor

Alanya Müftülüğü etkinliklere son gaz devam ediyor

ABONE OL
15:03 - 14 Mart 2022 15:03
Alanya Müftülüğü etkinliklere son gaz devam ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından gençlere milli ve manevi değerleri kazandırmak amacıyla çeşitli etkinlikler düzenlenmeye devam ediyor.
Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından bu kapsamda Alanya Gençlik Merkezi’ni ziyarete gelen öğrencilere sıcak çorba ikramı yapılarak bir nebze de olsa içlerinin ısınması sağlandı. Öğrenciler yapılan ikramdan dolayı memnuniyetlerini ifade ederek ikramda bulunan Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü’ne teşekkür ettiler.

“İdeal Genç Nasıl Olmalı” konulu sohbet yapıldı

Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından Alanya Gençlik Merkezi’nde lise öğrencilerine yönelik Şüheda Ersin’in konuşmacı olarak katıldığı “İdeal Genç Nasıl Olmalı” konulu sohbet programı düzenlendi. Hafta sonu ders çalışmak ve kitap okumak üzere Bilinçli Gençlik Spor Kulubü Derneği’ni ziyaret eden öğrencilere Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından öğle yemeği ikramı yapıldı. Etkinliklerle ilgili bilgi veren Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörü aynı zamanda Alanya Gençlik Merkezi’nde Manevi Danışman ve Rehber olarak görev yapan Turan Topçuoğlu şu ifadelere yer verdi: Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü olarak gençlerimize milli ve manevi değerleri kazandırmak amacıyla çeşitli etkinlikler düzenlenmeye devam ediyor. Bu kapsamda soğuk hava dalgası içerisinde bulunduğumuz bu günlerde gençlerimize sıcak çorba ikramında bulunarak bir nebze de olsa içlerini ısıtmak istedik. Ben çalışmalarımıza maddi manevi destekte bulunan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.