DOLAR 32,5731 0.28%
EURO 34,7212 -0.09%
ALTIN 2.487,710,14
BITCOIN 20530313,60%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Alanya Müftülüğü’nden başarılı öğrencilere ödül

Alanya Müftülüğü’nden başarılı öğrencilere ödül

ABONE OL
11:14 - 23 Ağustos 2022 11:14
Alanya Müftülüğü’nden başarılı öğrencilere ödül
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya Müftülüğü’ne bağlı Alanya Eğitim ve Araştırma Mescidi’ndeki Yaz Kur’an Kursu öğrencileri ödüllendirildi.
Her sene okulların tatil olduğu dönemde milyonlarca çocuk ve gencin Kur’an-ı Kerim başta olmak üzere İslam’ın temel inanç esaslarını, ibadetleri ve Hz. Peygamber’in hayatını öğrendiği “Yaz Kur’an Kursları” 26 Ağustos Cuma günü sona erecek.
Yaz Kur’an Kurslarının son haftaya girmesi dolayısıyla yaz dönemi boyunca Alanya Eğitim ve Araştırma Mescidi’nde açılan Yaz Kur’an Kursu’na katılan öğrenciler, Hayırsever Musa Öğütçü tarafından çeşitli ikram ve hediyelerle ödüllendirildi.
Alanya Eğitim ve Araştırma Mescidi’nde düzenlenen ödül programı kapsamında öğrencilerle bir araya gelen Alanya Müftüsü Dr. İhsan İlhan öğrencilere tek tek ödüllerini takdim etti. Öğrencilerle sohbet etmeyi de ihmal etmeyen Müftü İlhan, öğrencilere bir dizi tavsiye ve nasihatte bulunarak zihin açıklığı ve başarılar diledi.
Ödül programıyla ilgili bilgi veren Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Mescidi İmam Hatibi Tevfik Karakuş şu ifadelere yer verdi: “Yaz Kur’an Kurslarının son haftaya girmesi dolayısıyla yaz dönemi boyunca Alanya Eğitim ve Araştırma Mescidi’nde açılan Yaz Kur’an Kursu’na katılan öğrencilerimiz Hayırsever Musa Öğütçü tarafından ödüllendirildi. Ayrıca öğrencilerimize çeşitli ikramlarda bulunuldu. Alanya Müftümüz Dr. İhsan İlhan düzenlemiş olduğumuz ödül programına katılarak öğrencilerimize ödüllerini takdim etti. Bu vesileyle Yaz Kur’an Kursu Öğrencilerimizi sevindiren Hayırsever Musa Öğütçü’ye ve programımıza katılarak öğrencilerimizin sevinçlerine ortak olan Alanya Müftümüz Dr. İhsan İlhan’a şükranlarımı sunuyorum” dedi.

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.