DOLAR 32,3397 0.17%
EURO 35,1818 -0.02%
ALTIN 2.240,56-0,12
BITCOIN 2081756-5,59%
Antalya
20°

AÇIK

13:18

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Alanya Müftülüğü’nden öğrencilere 5 yıldızlı jest

Alanya Müftülüğü’nden öğrencilere 5 yıldızlı jest

ABONE OL
15:17 - 29 Kasım 2022 15:17
Alanya Müftülüğü’nden öğrencilere 5 yıldızlı jest
1

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından üniversite, lise, ortaokul ve ilkokul öğrencilerine yönelik düzenlenen “Değerlerimle Yetişiyorum” temalı kurs ve etkinliklere katılan öğrenciler, 5 yıldızlı Wome Deluxe Otel’de konaklama ile ödüllendirildi.

Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından öğrencilerin bilgi, ahlak ve merhamet duygularıyla yetişmelerine katkı sunmak, yaşadıkları topluma ve insanlığa katkı sunan, mutlu ve sağlıklı bireyler olmalarını sağlamak amacıyla ilçe genelinde çeşitli etkinlikler düzenlenmeye devam ediyor. Bu kapsamda hafta sonları düzenlenen “Değerlerimle Yetişiyorum” temalı kurs ve etkinliklere katılan öğrencileri ödüllendirmek, moral ve motivasyonlarını artırmak, birlikte güzel vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla Avsallar Mahallesi’ndeki Wome Deluxe Otel’de iki günlük kamp programı düzenlendi.

Kamp programında öğrencilere “Müslüman Gencin Rabbi İle Olan Bağı, Müslüman Gencin Ailesine Karşı Görevleri, Müslüman Gencin Vatanına ve Çevresine Karşı Sorumlulukları, Müslüman Gencin Tesettürü Nasıl Olmalı?, Müslüman Genç Sosyal Medyayı Nasıl Kullanmalı?” konularında sunumlar gerçekleştirildi. Öğrencileri bulundukları otelde ziyaret eden İlçe Müftüsü İhsan İlhan da öğrencilere dini, milli ve manevi konularda tavsiye ve nasihatlerde bulundu.  Düzenlenen kamp vesilesiyle yüzme, bowling, basketbol gibi sportif etkinliklere de katılan öğrenciler beş yıldızlı otelde konaklamanın keyfini doyasıya çıkardılar.

    Özkaya Sigorta

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.