DOLAR 32,3490 0.29%
EURO 35,1363 -0.06%
ALTIN 2.307,641,34
BITCOIN 22886123,32%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Alanya Müftülüğü’nün konferansı yoğun ilgi gördü

Alanya Müftülüğü’nün konferansı yoğun ilgi gördü

ABONE OL
14:03 - 29 Kasım 2021 14:03
Alanya Müftülüğü’nün konferansı yoğun ilgi gördü
1

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen “Sosyal Medyayı Nasıl Kullanmalıyız?” konulu konferans programı yoğun ilgi gördü.

Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından gençlere milli ve manevi değerleri kazandırmak, kişisel gelişimlerine katkı sağlamak ve sahih dini bilgi ile buluşmalarına, böylece Kur’ân ve sünnet eksenli bilgi, birikim ve ahlaki kazanımlar elde etmelerine yardımcı olmak amacıyla çeşitli etkinlikler düzenlenmeye devam ediyor. Bu kapsamda Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonunda Yazar Safiye Çetinkaya’nın konuşmacı olarak katıldığı “Sosyal Medyayı Nasıl Kullanmalıyız?” konulu konferans programı düzenlendi.

Kur’an-ı Kerim Tilavetiyle başlayan programda İlçe Müftüsü Dr. İhsan İlhan tarafından açış konuşması yapıldı. Katılımcıları selamlayan Müftü İlhan, davetlilere, misafirlere ve programı organize eden Alanya Müftülüğü Gençlik koordinatörlüğüne teşekkürlerini ifade etti. Müftü İlhan’ın açış konuşmasının akabinde ise Yazar Safiye Çetinkaya tarafından “Sosyal Medyayı Nasıl Kullanmalıyız?” konulu konferans gerçekleştirildi. Özünü kaybedenin özgürlüğünü de kaybedeceğini belirten Yazar Çetinkaya, konuşmasında gençlere ve ailelere çeşitli tavsiye ve önerilerde bulundu. Program Çetinkaya’ya hediye takdimi ve Çetinkaya’nın kitaplarını imzalamasıyla sona erdi.

 

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.