DOLAR 32,3588 0.26%
EURO 35,1093 -0.15%
ALTIN 2.306,451,28
BITCOIN 22884013,40%
Antalya
21°

PARÇALI BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Alanya Müftüsü’nden Filistin sergisine destek

Alanya Müftüsü’nden Filistin sergisine destek

ABONE OL
17:27 - 25 Haziran 2021 17:27
Alanya Müftüsü’nden Filistin sergisine destek
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya Müftüsü Dr. İhsan İlhan, İHH İnsani Yardım Vakfı Alanya Şubesi’nin hükümet Meydanı’nda Filistin’e destek amacıyla düzenlediği resim sergisini ziyaret etti.

Müftü İlhan’a Şube Müdürleri Kemal Becerikli, Mehmet Fatih Arslan, V.H.K.İ Erol Akdeniz ve bölgede görev yapan din görevlileri eşlik etti. Ziyaretle ilgili bilgi veren Müftü İlhan şu ifadelere yer verdi; Fililstin’li kardeşlerimize destek amacıyla İHH İnsani Yardım Vakfı Alanya Şubesi tarafından düzenlenen resim sergisini ziyaret ettik. Hepimizin malumu olduğu üzere tarih boyunca “Dârü’s-Selâm”, yani barışın ve huzurun merkezi olarak anılan Kudüs, bugün barbarca bir işgal ile karşı karşıyadır. Kudüs ve çevresinde yaşayan kardeşlerimiz, her gün baskı ve şiddete uğramakta, insanlık dışı uygulamalara maruz bırakılmaktadır.

Kudüs’te yaşananlar karşısında her birimize düşen vazife, yaşanan vahşete asla rıza göstermemektir. Dünyanın neresinde olursa olsun, kime karşı yapılırsa yapılsın, zulme ve haksızlığa asla boyun eğmemektir. İnsanların yaşama ve inanç özgürlüğüne insafsızca müdahale edilirken, vahiyle mübarek kılınan şehirde ezanlar susturulurken asla sessiz kalmamaktır. Kudüs, İslam yurdudur; Müslümanlara aittir. Dün olduğu gibi bugün de milletimizin desteği ve yardımı, yıllardır Mescid-i Aksâ’nın muhafızlığını yapan Filistinli mazlum kardeşlerimizin yanındadır. Yüce Rabbimiz bizlere basiret, feraset, hikmet nasip eylesin. Bizi göz açıp kapayıncaya kadar bile olsa zalimler güruhundan eylemesin. Bizi haksızlığa, hukuksuzluğa ve vicdansızlığa karşı suskun kalanlardan eylemesin. Mescid-i Aksa’yı işgale yeltenenlere asla fırsat vermesin. Müslüman kardeşlerimize içinde bulundukları zor durumdan bir an evvel kurtulmalarını nasip eylesin” dedi.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.